Metallimusiikki.net

nevermore

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nevermore liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nevermore. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nevermore liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Jeff Loomis: "Plains of Oblivion".

  • Julkaistiin tiistaina 31.01.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 775 kertaa
  • Bändit:

"Plains of Oblivion" -albumin etukannessa jähmettynyttä laavavirtaa ja musta, eloton kivipaasi synkän taivaan alla.Julkaistaan 9.4.2012

Hevikitaristi Jeff Loomis, joka tunnetaan parhaiten entisenä Nevermoren kitarataiturina, suunnittelee sooloalbumin julkaisemista huhtikuussa. Artistin luomus ilmestynee Century Media Recordsin avulla huhtikuussa nimellä "Plains of Oblivion". Se nauhoitettiin Aaron Smithin seurassa. Loomis levytti ensimmäisen soolokiekkonsa vuonna 2008. Sitä ennen hän toimi Nevermoren pääasiallisen biisintekijänä ja soolokitaristina. Myyntipuheessa Jeffin monimutkaista vingutusta kuvaillaan progressiivisen voimametalliskenen keskeiseksi hahmoksi ja että lähes jokainen viimeisen vuosikymmenen aikana metallia kuunnelleen henkilön korviin on lirunut myös Loomisin soitantaa. "Plains of Oblivion" -levyn kansitaiteen toteutti Rain Song Desingin palkkalistalta löytyvä Colin Marks. Hän on aikaisemmin kuvittanut ainakin The Endin ja Xerathin kiekkoja.

Lue koko julkaisu…