Metallimusiikki.net

nicumo

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nicumo liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nicumo. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nicumo liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nicumo: "The End Of Silence"

  • Julkaistiin tiistaina 26.02.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1188 kertaa
  • Bändit:

Tummanharmaata taustaa vasten kehyksissä Nicumo-logo, joka on kulmikas N-kirjainta muistuttava viiva.Julkaistaan 15.3.2013

Ylivieskasta kotoisin oleva Nicumo (www.nicumo.com) soittaa melodista metallia ja se on perustettu vuonna 2007. Lukuisten miehistönvaihdosten jälkeen kokoonpano alkoi vakiintua vuonna 2010 ja oma musiikillinen tyyli alkoi pikkuhiljaa löytää parhaan muotonsa. Samana vuonna bändi alkoi myös käyttää nimeä Nicumo.

Nicumo on julkaissut kaksi omakustanteista EP:tä, jotka otettiin hyvin vastaan niin median kuin fanienkin keskuudessa. Myös keikoilta saatu positiivinen palaute vakuutti bändin, että nyt on aika julkaista ensimmäinen täyspitkä albumi.

Lue koko julkaisu…