Metallimusiikki.net

nidrike

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nidrike liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nidrike. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nidrike liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nidrike: "Blodsarv".

 • Julkaistiin keskiviikkona 19.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 877 kertaa
 • Bändit:

Nidrike, tuo ruotsalainen black metal -projekti Vanmakt-yhtyeen keulahahmo Gorgothilta ja Skaldin Gjallarilta, uutisoi nyt MySpace-sivuillaan valmistautuvansa julkaisemaan debyyttialbuminsa. Kiekon nimi on "Blodsarv". Bändi uutisoi nyt äänittäneensä levyn kaikki "perussoittimet" ja että lauluosuudet on tarkoitus purkittaa ensi viikon aikana, jonka jälkeen levy lähtee miksattavaksi. Nidrike on äänittänyt esikoistaan varten 12 biisiä, mutta tässä välissä ei ole vielä varmaa päätyykö jokainen niistä lopulliselle soittolistalle. Yhtye arvelee, että ainakin osa nyt äänitetyistä biiseistä jätetään pois albumilta ja julkaistaan erikseen perinteisenä kasettiversiona.

Lue koko julkaisu…

Nidrike Black Plague Recordsille.

 • Julkaistiin sunnuntaina 18.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 721 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen black metal -projekti Nidrike, joka on Vanmaktin keulahahmo Gorgorthin ja Skald-bändin joukoissa vaikuttavan Gjallarin perustama bändi, uutisoi saaneensa levytyssopimuksen. Gorgoth kertoo olevansa turkasen iloinen saadessaan julistaa Nidriken solmineen sopimuksen Black Plague Recordsin kanssa. Debyyttialbumi bändiltä ilmestyy ensi vuonna. Esikoisesta yhtye aikoo antaa tarkempia tietoja lähiaikoina. Gorgoth kuitenkin paljastaa, että levylle on varattu yhdeksän sotahymniä, jotka äänitetään joulukuun aikana. Kiekko on tarkoitus miksata tammikuussa 2008. Nidriken johtohahmo takaa ja alleviivaa tulevan albumin olevan tyydyttävä tekele helvetillisen ja pohjoismaisen black metallin ystäville. Luvassa on murskaavaa brutaaliutta ja nopeutta. Demokappaleita yhtye aikoo julkaista MySpace-sivuillaan.

Lue koko julkaisu…

Vanmakt luomassa uutta materiaalia.

 • Julkaistiin sunnuntaina 16.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1000 kertaa
 • Bändit: ,

Viisi raadolta näyttävää Vanmakt-miestä seisoo rivissä tummassa metsässä, jossa puut ovat mustia ja ilma tummanvihreä. Miehet näyttävät zombeilta. Heillä jokaisella mustat vaatteet ja mustat hiukset.Perustettu kesällä 2006

Black metal -bändi Vanmakt (www.vanmakt.com) uutisoi keulahahmo Gorgothin suulla, että bändi työstää tällä hetkellä seuraavaa albumiaan varten — kiekko halutaan saada valmiiksi vuoden 2008 puolella. Nyt yhtyeen jäsenet keskittyvät biisien harjoittelemiseen ja esituotantovaiheeseen. Bändillä ei ole nykyisessä olotilassaan sopimusta minkään levy-yhtiön kanssa, mutta Gorgorth ei pidä sitä kauaskantoisena ongelmana ottaen huomioon esikoisalbumin "Vredskapta Mörkersagor" saaman lämpimän vastaanoton. Kiekko on myyty Ruotsissa loppuun jo ensimmäisen viikon aikana, joka on johtanut jopa valitusvyöryjen aaltoiluun. Vanmakt kertoo saaneensa faneiltaan kyselyitä siitä miksi heidän tilaamansa albumit eivät ole tulleet perille. Tätä ongelmaa bändi ryhtyy perkaamaan oitis järjestämällä lisää painoksia debyyttialbumistaan.

Lue koko julkaisu…