Metallimusiikki.net

nightrage

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nightrage liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nightrage. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nightrage liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nightrage: "Insidious".

 • Julkaistiin torstaina 30.06.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 945 kertaa
 • Bändit:

Eurooppalainen melodeathia takova Nightrage (www.nightrage.com) tiedottaa julkaisevansa pian uuden albumin. Syyskuun 27. päivä Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla ilmestyvä "Insidious" on Nightragen järjestyksessä viides kokopitkä äänite. Yhtye on erittäin tyytyväinen kuulemaansa ja odottaa kovasti pääsevänsä jakamaan enimmillään 16 biisiä kattavan soittolistan faniensa kanssa. Levyn biisit nauhoitettiin Kreikan Ateenassa sijaitsevassa Zero Gravity -studiossa yhdessä Terry Nikasin kanssa. Erikseen äänitetyt lauluosuudet purkitettiin Yhdysvaltojen Arizonassa Arcane Digital Recordingin uumenissa, jossa äänityshommia valvoi Ryan Butler. Sama mies on mestaroinut Nightragen edellisen albumin demoversioiden luomisessa. Uutukaiskiekko viimeisteltiin miksauksen ja masteroimisen osalta Göteborgissa Studio Fredmanissa pajan omistavan Fredrik Nordströmin ja Henrik Uddin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Nightrage: "Wearing a Martyr's Crown".

 • Julkaistiin tiistaina 12.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1186 kertaa
 • Bändit:

Nightragen studiosoiton "Wearing a Martyr's Crown" kansikuvassa näkyy jonkinlainen läjä ihmisten pääkalloja laitettuna koristeellisen läjään. Kuvan tausta on osittain musta ja osittain punainen. Oikeassa laidassa pystysuunnassa lukee yhtyeen nimi verenpunJulkaistaan 22.6.2009

Monikansallinen melodista death metallia mättävä Nightrage (www.nightrage.com) ilmoittaa pitkästä aikaa albumin ilmestyvän. Neljännen pitkäsoiton nimi on "Wearing a Martyr’s Crown". Se ilmestyy täällä Euroopan seudulla 22. kesäkuuta ja sitten 4. elokuuta Yhdysvalloissa levymerklki Lifeforce Recordsin julkaisemana. Göteborgissa Studio Fredmanin syövereissä ikuistettu luomus nauhoitettiin tuottaja Fredrik Nordströmin valvovan katseen alla. Nordström on rukannut musiikkia aikaisemmin mm. ruotsalaisen In Flamesin ja Arch Enemyn sekä norjalaisen Dimmu Borgirin kanssa. Uutukaiskiekon abstraktin kansitaiteen toteutti Gustavo Sazes. Nightrage kokee "Wearing a Martyr’s Crown" -albumin olevan musiikillisesti täynnä paljon kypsempiä biisejä kuin mitä aikaisemmilla levyillä on fanikunnalle tarjottu. Samalla uutukaisella tarjotaan uudenlaisia ideoita ja erilaisia kokeilujakin. Uusi kiekko on seuraaja huhtikuussa 2007 ilmestyneelle albumille "A New Disease is Born".

Lue koko julkaisu…

Nightrage kommentoi Kreikan-konsertin peruuntumista.

 • Julkaistiin torstaina 06.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1074 kertaa
 • Bändit:

Nightrage-yhtyeen viisi jäsentä, jotka pukeutuneet mustiin vaatteisiin, seisovat jonkinlaisessa katoksessa tai varastohallissa, jossa lattia on vaaleaa betonia. Osalla miehistä pitkät mustat hiukset, yhdellä vaalea lyhyt letti.Nightrage-viisikko

Ruotsalais-kreikkalainen dm-jyrä Nightrage (www.nightrage.com) kertoo keikasta, jonka bändin oli tarkoitus soittaa 2. päivä kuluvaa kuukautta Kreikan Larissassa. Kyseessä oli No Budget -festivaliin liittyvä konsertti, mikä peruutettiin aivan viime tingassa. Bändi selittää nyt syitä keikan perumiseen, sillä yhtyeen jäsenet ovat pahoillaan keikkaa odottaneiden faniensa puolesta. Yhtyeen esiintyminen peruttiin rankan vesisateen vuoksi aivan viime tipassa ennen Nightragen H-hetkeä. Valitettavasti tapahtuneeseen ryhmällä ei ollut vaikutusvaltaa, se voi nyt vain pahoitella tapahtunutta.

Lue koko julkaisu…

Nightrage etsii rumpalia.

 • Julkaistiin perjantaina 27.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1117 kertaa
 • Bändit:

Nightrage-bändin promokuva, jossa viisi miestä seisoo tehdasrakennuksen edessä. Taivas on vitivalkoinen.Yöraivolla viisi henkeä

Death metal -bändi Nightrage (www.nightrage.com) uutisoi etsivänsä nyt uutta rumpalia. Toimesta kiinnostuneita tahoja pyydetään ottamaan yhteyttä bändiin lähettämällä sähköpostia Nightragen nettisivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Viestissä tulisi mainita omien tietojen ja lyhyen historiikin lisäksi hyperlinkki videoleikkeeseen, jossa rumpali esittelee omia soittotaitojaan. Hakemuksen liitteeksi pyydetään laitettavan valokuvia. Nightrage etsii lahjakasta ja omistautunutta rumpalia Euroopan alueelta.

Bändin kitaristi Marios Iliopoulos kertoo yhtyeen äskettäin järjestämästä DVD-levyn kuvaussessiosta, joka järjestettiin Puolan Varsovassa helmikuun 12. päivä, että kyseistä kuvaustilaisuutta ei voitu valitettavasti järjestää. Bändille sattui jonkinlainen onnettomuus, jonka vuoksi kuvaussessiot piti perua kokonaan.

Lue koko julkaisu…

Nightrage: Scathing.

 • Julkaistiin perjantaina 27.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1044 kertaa
 • Bändit:

Nightragen joukot poseeraavat häijyn näköisinä. He seisovat sikin sokin ulkoilmassa tummahkoa seinää vasten. Maa peitetty valkoisin kivilaatoin. Neljällä viidestä pitkät mustat hiukset, etummaisella lyhyet vaaleat hiukset ja jalassaan siniset farkut.Melodista death metallia

Nightrage (www.nightrage.com), joka on osittain ruotsalainen ja osittain kreikkalainen metalliryhmä, julkaisi "Scathing"-kappaleestaan tämän näköaistia urakalla murjovan musiikkivideon. Menevää meininkiä ihan noin niin kuin kokonaisvaltaisesti. Videon ohjasi Bob Katsionis. Kappale kuullaan bändin "A New Disease Is Born" -pitkäsoitolla, millä oli ensitreffit päivänvalon kanssa maaliskuun 12. päivä. Kiekko tyrkättiin ihmisten ilmoille Lifeforce Recordsin kautta. Kiekko on Nightragen kolmas täyspitkä rykäisy. Bändi on saanut uuden albuminsa julkaisun jälkeen faneiltaan kritiikkiä siitä, että se on musiikillisesti lipsahtanut kohti metalcore-tyylistä mäiskettä.

Lue koko julkaisu…

Nightrage: Constantine kitaristiksi.

 • Julkaistiin lauantaina 10.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 905 kertaa
 • Bändit:

Nightrage-bändin jäsenet seisovat hieman vinossa rivissä. Etualalla lyhythiuksinen mies, jolla leukapartaa ja viikset. Taka-alalla miehiä, joilla pitkät mustat hiukset.Death metal -bändi Nightrage (www.nightrage.com) uutisoi nettisivuillaan julkaistussa tiedotteessa saaneensa bändin uudeksi kitaristiksi Constantine-nimisen miehen. Kitaristi on kotoisin Kreikan Ateenasta. Bändi kertoo hänen olevan erittäin lahjakas muusikko, joka on valmis antamaan kaikkensa Nightrage-bändille.

Lue koko julkaisu…

Nightrage: albumin kappalelista.

 • Julkaistiin keskiviikkona 24.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 861 kertaa
 • Bändit:

Nightrage-bändin vihersävyinen promokuva. Kuvassa viisi miestä, joista keskimmäinen on mustahiuksinen.Ruotsalais-kreikkalainen dm-bändi Nightrage (www.nightrage.com) on saanut valmiiksi bändin uuden albumin, "A New Disease Is Born", kappalelistan. Kyseessä on bändin kolmas albumi, mutta ensimmäinen Lifeforce Recordsin kautta julkaistava. Albumi äänitettiin Tanskassa Hansen-studioilla, jossa bändin tuottajana toimi Jacob Hansen. Mies on tehnyt uransa aikana töitä useille tunnetuille metallibändeille, kuten Raunchy, Mercenary, Fear My Thoughts ja Heaven Shall Burn.

Lue koko julkaisu…

Nightrage: "A New Disease Is Born".

 • Julkaistiin lauantaina 06.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 921 kertaa
 • Bändit:

Nightrage-bändin promokuva, jossa viisi miestä seisoo tehdasrakennuksen edessä. Taivas on vitivalkoinen.Ruotsalais-kreikkalainen death metal -yhtye Nightrage (www.nightrage.com) on viimeistellyt uuden albuminsa äänitystyöt. "A New Disease Is Born" -niminen albumi äänitettiin tanskalaisessa Hansen-studioissa. Bändin tuottajana toimi Jacob Hansen, joka on uransa aikana tehnyt töitä mm. sellaisille yhtyeille kuin Raunchy, Mercenary, Fear My Thoughts ja Heaven Shall Burn. Nightrage-bändin uusi albumi pitää sisällään 12 uutta biisiä ja se julkaistaan Pohjois-Amerikassa 17. päivä huhtikuuta. Euroopassa kiekko julkaistaan jo helmikuussa.

Lue koko julkaisu…