Metallimusiikki.net

obliteration

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen obliteration liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin obliteration. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin obliteration liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Obliteration: albumi ulos 28.5.

  • Julkaistiin sunnuntaina 08.04.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 578 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen dm-mylly Obliteration (www.obliteration.tk) aikoo julkaista debyyttialbuminsa, jonka nimeksi on ristitty "Perpetual Decay", toukokuun 28. päivä Tyrant Syndicate Productionsin kautta. Kyseisen levy-yhtiön johtohahmona toimii Darkthronen kitaristi ja laulaja Nocturno Culto.

Obliteration on kotoisin Oslon lähellä sijaitsevasta Kolbotnista, josta on aikoinaan ryöminyt esiin sellaisia bändejä kuin Darkthrone, Lamented Souls ja Beyond Dawn.

Bändi takoo metallia, johon on otettu vaikutteita Slayerin, Obituaryn, Darkthronen, Deiciden, Morbid Angelin Suffocationin, Deathin ja Possessed-yhtyeen musiikista.

Lue koko julkaisu…

Obliteration aloitti albumin äänittämisen.

  • Julkaistiin sunnuntaina 07.01.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 524 kertaa
  • Bändit:

Obliteration-bändin jäsenet yhteiskuvassa. Taustalla mustaa väriä, miehet seisovat rivissä.Norjalainen dm-yhtye Obliteration (www.obliteration.tk) kertoo nettisivuillaan julkaistussa uutisessa siirtyneensä studioon äänittämään debyyttialbumiaan. Levy julkaistaan myöhemmin kuluvana vuonna Tyrant Syndicate Productionsin kautta, joka on Darkthrone-bändin kitaristi/laulaja Nocturno Culton oma levy-yhtiö.

Obliteration on kotoisin Oslon lähellä sijaitsevasta Kolbotn-paikkakunnalta. Samalta seudulta on kotoisin Dartkthronen lisäksi Lamented Souls ja Beyond Dawn. Bändi on nelihenkinen.

Lue koko julkaisu…