Metallimusiikki.net

obsidian

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen obsidian liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin obsidian. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin obsidian liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Obsidian: "Point of Infinity".

 • Julkaistiin perjantaina 24.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 762 kertaa
 • Bändit:

Piirros suuresta tulenhehkuisesta horisontista, jonka takana suuri halkeileva planeettamainen tulipallo ja sen päällä lukee sana Obisidan futuristisella fontilla kirjoitettuna.Julkaistiin 20.9.2010

Progressiivista death metallia luova Odsidian (www.obsidian.nu) julkaisi hiljattain Candlelight Recordsin kautta uuden "Point of Infinity" -albuminsa. Se on yhdeksän biisin kokoinen ja vajaan 45 minuutin pituinen kuuntelukokemus. Se on seuraaja vuonna 2007 julkaistulle "Emerging"-kiekolle. Molempien lättyjen miksaamisen hoiti yhtyeen keulahahmo, laulaja Robbe K.. Sama mies loihti myös ohessa näkyvän kansitaiteen "Point of Infinity" -levyä varten. Amsterdamista käsin operoiva Obsidian tarjoaa mySpace-sivuillaan edellisen levyn soittolistalta kappaleen "Footprints" ja levy-yhtiönsä kotisivuilla uudelta pitkäsoitolta yhden uuden biisin. Verrattuna edelliseen albumiin, Obsidian katsoo uudella levyllä kuultavan huomattavasti brutaalimpaa ja groovaavampaa aineistoa.

Lue koko julkaisu…

Obsidian: Footprints.

 • Julkaistiin sunnuntaina 16.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 910 kertaa
 • Bändit:

Obsidian-yhtyeen 'Emergin'–albumin kansikuva, jossa näkyy mustaa taustaa vasten räiskyvä neonsininen valo, joka luikertelee kuin savu. Yläosassa himmeänä bändin logo.Progedeathia Hollannista

Alankomaalainen progressiivista death metallia luova Obsidian (www.obsidian.nu) laski ilmoille "Footprints"-musiikkivideon, jonka ohjaajana toimi Amsterdamin Film Academyn Dennis Lubbers. Biisi on yli 5 minuutin pituinen annos aggressiivista mättöä varustettuna oivilla kitaraosuuksilla ja kalmanhengeltä kuulostavan vokalisti Robbe K:n ulosannilla. Tämä on erittäin suositeltava kuuntelukokemus! Biisi on kuin useampi värssy samassa paketissa siinä mielessä, että ensimmäiset minuutit tarjoavat tökkivää räiskettä, keskiosa kaaosmaista murinaa ja lopussa jopa melodista tunnelmointia.

Biisi kuullaan yhtyeen debyyttialbumilla "Emerging", mikä julkaistiin uudelleen aikaisemmin kuluvana vuonna Rusty Cage Recordsin toimesta.

Lue koko julkaisu…

Obsidian Rusty Cage Recordsille.

 • Julkaistiin maanantaina 02.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 776 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Obsidian-bändin jäsenet seisovat kädet ristissä pilvenpiirtäjien ympäröimänä. Kuvakulma on ruohonjuuritasolta ylöspäin, joten miehet näyttävät suurilta. Miehillä yllään t-paidat, jotka ovat mustia tai tummansinisiä.Perustettu v. 1998

Hollantilainen Obsidian (www.obsidian.nu) on solminut levytyssopimuksen Rusty Cage Recordsin kanssa. Levytyssopimus tarkoittaa sitä, että Obsidian pääsee julkaisemaan debyyttialbuminsa, joka kantaa nimeä "Emerging", toukokuun lopussa. Albumin lauluosuudet, jotka taltioitiin alunperin viime vuoden puolella, tullaan tekemään uudestaan bändin uuden laulajan toimesta. Yhtyeen uusi vokalisti on Robbe K, joka käyttää äänihuuliaan myös Disavowed-nimisessä rytmiryhmässä. Albumin tulee miksaamaan Jochem Jacobs.

Lue koko julkaisu…