Metallimusiikki.net

october tide

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen october tide liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin october tide. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin october tide liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

October Tide Pulverised Recordsille.

  • Julkaistiin tiistaina 10.04.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 624 kertaa
  • Bändit:

Bändikuva October Tiden kokoonpanosta, johon kuuluu viisi miestä seisomassa yhdessä rivissä metsän reunaa vasten.Kuvassa October Tide

Tukholmalainen October Tide solmi maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Pulverised Recordsin kanssa. Nyt yhtye työstää uutta, vielä nimetöntä, studioalbumia julkaistavaksi mahdollisesti vielä vuoden 2012 varrella. Albumin nauhoittamiseksi on vuokrattu studioaikaa Black Lounge Studion tiloista, joita myös Scar Symmetry ja In Mourning ovat aikaisemmin hyödyntäneet. Tuottajana tulee toimimaan Jonas Kjellgren. Rumpali Robin Bergh kertoo uuden levytyssopimuksen olevan erittäin tyydyttävä. Se kattaa seuraavan albumin lisäksi mahdollisesti muitakin levyjä. Rumpali uskoo uutukaisesta muodostuvan varmasti todellinen doom metal -mestariteos. Kiekko tulee olemaan October Tiden neljäs pitkäsoitto. Sen biisien sävellysvaihe on juuri päättymäisillään.

Lue koko julkaisu…

October Tide: "A Thin Shell".

  • Julkaistiin lauantaina 10.07.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1238 kertaa
  • Bändit:

October Tiden "A Thin Shell" -levyn etukannessa näkyy lähes pikimusta tausta ja sen keskellä lasipallo, jonka sisällä kuollut puu ja sen ympärillä lehtiä leijumassa. Kuvan oikeassa yläkulmassa lukee sekä yhtyeen että albumin nimi pienellä fonttikoolla.Julkaistaan 28.9.2010

Ruotsalainen synkiömetallibändi October Tide (www.octobertide.net) julkaisi 28. syyskuuta Euroopassa ja Yhdysvalloissa ilmestyvältä uudelta albumiltaan ensimmäisen biisin Decibel-lehden nettisivuilla. Kuunneltavaksi laitettu värssy on nimeltään "Gray Dawn" ja se sisältyy "A Thin Shell" -albumin biisilistalle. Studiolätyn julkaisee yhdysvaltalainen Candlelight Records, jonka kanssa ruotsalaisyhtye solmi aikaisemmin levytyssopimuksen. October Fall ei ole levyttänyt kymmeneen vuoteen. Nyt julkaistava levy on seuraaja "Grey Dawn" -nimiselle pitkäsoitolle. Se ilmestyi vuonna 1999. Eräitä yhtyeen varhaisen tuotannon helmiä voi kuunnella October Tiden MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…