Metallimusiikki.net

ogen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ogen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ogen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ogen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ogen: "Black Metal Unbound".

  • Julkaistiin torstaina 17.02.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2060 kertaa
  • Bändit:

Hämärä valokuva vaaleasta maasta ja sen reunoilla kulkevasta mustasta puurajasta. Kuvan laidat tummat.Julkaistaan keväällä

Italialaisen black metallin suuntausta edustava Ogen listasi aikaisemmin tällä viikolla uuden EP-levynsä biisilistan ja sille varatun kansitaiteen. Teoksen äänitystyöt ovat käynnissä yhtyeen kotimaassa. Tammikuun loppuun mennessä EP:n, joka on nimeltään "Black Metal Unbound", rumpu- ja kitararaidat oli ehditty nauhoittamaan. Tämä äänite tullaan julkaisemaan jossain kevättä. Julkaisuajankohtaa ei ole vielä tarkemmin määritelty. EP:n julkaisee joka tapauksessa Kolony Records, jonka kanssa Ogen solmi kontrahdin pari kuukautta sitten. Avantgarde black metallia tekevä rytmiryhmä käyttää äänitteen tuottamisessa Danielle Mandellia ja äänityspajana Elfo Studiota. Kiekolla kuullaan biisissä "Shattered Earth Volcano" vierailemassa Be’Lakor-nimisen bändin George Kosmasta. Ogenin taustoihin voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…