Metallimusiikki.net

oldivo

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen oldivo liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin oldivo. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin oldivo liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Oldivo: "Neurosis de Destino".

  • Julkaistiin tiistaina 05.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 627 kertaa
  • Bändit:

"Neurosis de Destino" on Olvidon esikoisalbumi. Kuvassa mustat laidat ja sen keskellä valokuva ihmisestä, joka pitelee käsissään punaista omenaa, johon on isketty rautanauloja ristiin rastiin. Kuvan alaosassa mustalla värillä kirjoitettuna Olvidon nimi jaJulkaistaan 26.1.2010

Espanjalainen metallibändi Olvido siirtyi pari viikkoa sitten DFX Recordsin riveihin. Levytyssopimuksen ansiosa Olvidon ensimmäinen albumilevy aiotaan julkaista maailmanlaajuisessa mittakaavassa tammikuussa 2010. Debyyttialbumi "Neurosis de Destino" on tilattavissa suoraan EMI-levy-yhtiön sateenvarjon alle kuuluvan DFX Recordsin nettikaupasta. Goottimetallibändi Olvido äänitti pian ilmestyvän kiekkonsa syys-lokakuussa 2009 Musiclan Studion tiloissa ja sen jälkituotantovaiheen hoiti Henke Udd ja Fredrik Nordström Nordströmin omassa Studio Fredmanissa Ruotsissa. Espanjalaisyhtyeen ensimmäistä albumia ennen on tiettävästi julkaistu yksi 44 minuutin pituinen demolevy vuonna 2007. Yhtyeen musiikista voi kuunnella näytteitä siirtymällä sen MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…