Metallimusiikki.net

omen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen omen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin omen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin omen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Omen: "Hammer Damage"

  • Julkaistiin maanantaina 07.05.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 696 kertaa
  • Bändit:

Musta taustaväri, jonka päällä suurella hopeisella värillä Omen-logo, jonka alla piirros hörhöstä ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 29.6.2012

Yhdysvaltalainen heviyhtye Omen julkaisee Pure Steel Recordsin ja DSN Musicin avulla "Hammer Damage" -albumin kesäkuun loppuvaiheilla. Se on tämän vuonna 1983 perustetun bändin 11. pitkäsoitto. Yhtye suunnitteli julkistavansa levyn jo huhtikuun loppuvaiheilla, mutta tornadon vierailtua Omenin keulahahmon, Kenny Powellin, studiossa levyn julkaisua päädyttiin hieman lykkäämään. Antamassaan kommentissa Powell kertoo, ettei hän tykkää esitellä tekosyitä, mutta on joutunut musiikin viimeistelemisen sijaan rakentamaan studioonsa uuden katon sen jälkeen kun se oli sortunut niskaan kovan vesisateen jälkeen. "Hammer Damage" tulee olemaan bändin enismmäinen albumi yhdeksään vuoteen. Edellinen kiekko ilmestyi vuonna 2003.

Lue koko julkaisu…