Metallimusiikki.net

opera ix

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen opera ix liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin opera ix. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin opera ix liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Opera IX: "Strix — Maledictae In Aeternum".

  • Julkaistiin perjantaina 25.11.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 621 kertaa
  • Bändit:

"Strix Maledictae In Aeternum" -kiekon kannessa goottihenkinen ja ruskeasävyinen piirros ihmisistä ja olennoista riippumassa seinillä.Julkaistaan 24.1.2012

Italialainen raskaan metallin takoja Opera IX (www.operaix.it) on vienyt päätökseen odotetun uuden albuminsa luomistyön. Äänite tämänhetkisten suunnitelmien toteutuessa tulee ilmestymään tammikuun 24. päivä Euroopan markinoilla ja vajaan kuukauden myöhemmin Pohjois-Amerikassa. Teos ilmestyy nimellä "Strix — Maledictae In Aeternum" Agonia Recordsin avulla. Se sisältää sinfonista black metallia, joka on omistettu keskiaikaiselle noituudelle. Raidat äänitettiin yhtyeen kitaristin Ossianin omistamassa Occultum-studiossa ja masteroitiin Ruotsissa Necromorbus Studion tiloissa. Oikealla näkyvä kansitaide on Kris Verwimpin toteuttama.

Lue koko julkaisu…