Metallimusiikki.net

ossian

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ossian liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ossian. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ossian liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ossian: "Küldetés".

  • Julkaistiin sunnuntaina 07.09.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 649 kertaa
  • Bändit:

Ossianin "Küldetés"-albumin etukansi. Kuvassa näkyy kaksi naishahmoa seisomassa sumennettua taustaa vasten. Naisilla pitkät hiukset, hoikat vartalot ja kuvan yläosassa Ossianin logo teräksisin kirjaimin. Logon alla ja naisten päiden yllä albumin nimi.Kansi: Peter Sallai

Unkarilainen, Budapestiin sijoittunut, heavy metallia hönkivä Ossian (www.ossian.hu) kertoo julkaisevansa huomenna maanantaina uuden studioalbumin Hammer Records Hungaryn avittamana. Albumi ottelee nimeä "Küldetés" ja se on suomeksi "Tehtävä". Uudenkin albumin tuottajana toimi bändin pitkäaikainen yhteistyökumppani Miklós Küronya yksinkertaisesti P-nimiseksi studioksi ristityssä äänityspajassa. Ossianin uuden albumin kansitaiteen toteutti unkarilainen Peter Sallai, joka on kitaristi sellaisessa metallibändissä kuin Bornholm. Hän on aikaisemmin tehnyt graafikon töitä ainakin Bloodgutille, Memory Gardenille ja Forest Gardenille. Vuodesta 1985 toimineen hevibändin uusin pitkäsoitto on seuraaja viime vuonna ilmestyneelle "Örök tűz" -kiekolle. Ossian esiintyy huomenna 8. päivä kotikaupungissaan Budapestissä, jossa vietetään Hammer Zenebarlangin tiloissa julkaisujuhlaa.

Lue koko julkaisu…