Metallimusiikki.net

outcast

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen outcast liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin outcast. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin outcast liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Outcast: "Awaken the Reason".

  • Julkaistiin tiistaina 13.12.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 948 kertaa
  • Bändit:

"Awaken the Reason" -albumin etukannessa valokuva ihmispinosta, joka paalattu korkeaksi torniksi ja sytetty tuleen. Taustalla myrskytaivas.Julkaistaan 20.2.2012

Ranskalainen metalliryhmä Outcast tiedotti maanantaina julkaisevansa niin sanottua djent metallia sisältävän "Awaken the Reason" –albuminsa ensi vuoden alussa. Helmikuun lopussa ilmestyvä levy on bändin järjestyksessä kolmas. sen julkaisijana toimii Listenable Records. Outcastin mukaan äänite on musiikillisesti bändin voimakkain ja ehein kokonaisuus: se kuulostaa modernilta, silti orgaaniselta, ja sekaan on suolattu railakasta kitara- ja rumputyöskentelyä. Bändi kommentoi "Awaken the Reason" -levyn nauhoitusvaiheen kestäneen tammikuusta 2010 saman vuoden syyskuuhun asti The Office Studiossa. Levyn miksasi Textures-bändissä vaikuttava Jochem Jacobs SplitSecond Sound Studiossa viime vuoden loka–marraskuussa. Biiseissä voi aika ajoin paistaa läpi muun muassa Gojiran, Dream Theaterin ja Devin Townsendin tuotannosta haetut vaikutteet.

Lue koko julkaisu…