Metallimusiikki.net

painside

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen painside liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin painside. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin painside liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Painside: "Dark World Burden".

  • Julkaistiin perjantaina 15.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 753 kertaa
  • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen päällä tummanharmaa rönsyilevä ja äärimmäisen koristeellinen kehys, jonka keskelle sijoitettu verenpunaisella värillä panatomisesti oikein piirretty sydän. Sydämen alapuolella lukee Painsiden nimi.Julkaistaan 2.4.2010

Brasilian Rio de Janeirossa toimiva Painside (www.painside.net) tuo Eurooppaan ensimmäisen albuminsa 2. huhtikuuta ruotsalaisen Inner Wound Recordingsin avulla. Debyyttialbumi "Dark Wold Burden" on englanniksi laulettu melodista metallia, johon Painside on hakenut vaikutteita Iron Maidenilta ja Judas Priestiltä, sekä modernimpaa tyyliä edustavan Nevermoren sekä Disturbedin tyylistä. Yhtyettä edustava levy-yhtiö luonnehtiikin tätä kuuntelukokemusta kuin vuoristoradaksi, jossa on teräviä riffejä, naamalle pyrkiviä lauluosuuksia ja murskaava äänimaisema. Audioaaltojen miksaamisen hoiti Alex Macedo ja Renato Tribuzy. Jälkimmäinen mies myös tuotti albumin Full Sound Studioilla Painsiden kotikaupungissa. Albumilla kuullaan vierailevina muusikkoina Takarassa ja Timo Tolkin Revolution Renaissancessa soittavaa Gus Monsantoa. Lisäksi debyyttialbumilla osansa antaa Grave Diggerin Chris Boltendahl ja tuottaja Renato Tribuzy itse. Painsiden MySpace-sivuilla voi kuunnella korkealaatuisen version kappaleesta "The Deviant".

Lue koko julkaisu…