Metallimusiikki.net

pathology

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen pathology liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin pathology. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin pathology liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Pathology: "Awaken to the Suffering".

  • Julkaistiin perjantaina 22.07.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 976 kertaa
  • Bändit:

Piirretty kuva, jossa polvillaan oleva ihminen on hirviömäisten ihmisolentojen armoilla vihreän savun tai udun ympäröimänä. Alaosassa lukee albumin nimi.Julkaistaan 13.9.2011

Death metallin brutaalia suuntausta edustava Pathology (www.pathologymusic.com) tiedotti torstaina viimeistelevänsä juuri uuden albumin miksaushommia. Tuottaja Daniel Castlemanin kanssa Lambesis Studioilla äänitetty lätty tullaan julkaisemaan syyskuun 13. päivä. Kansitaiteen toteutti tälläkin kertaa Pär Olofsson. Yhtye kommentoi "Awaken to the Suffering" -nimistä levyään mahtavaksi. Se on paras asia, jonka Pathology on koskaan tehnyt. Kaikki kuulostaa äärimmäisen raskaalta ja tiukalta. Rumpali Dave Astorin mukaan kansitaiteen tekeminen Olofssonin kanssa oli jälleen mahtavaa ja että lopputulos on myös sitä itseään. Tällä kertaa graafiseen ilmeeseen haluttiin tavanomaista värikynämeininkiä. Kuvassa esitellään jälleen myös häijy tohtorismies, jota metallibändi on eräillä aikaisemmillakin levyillään käyttänyt. Pathologyn viisikko lähtee kiertämään kotimaataan elokuun lopussa. Bändi nähdään elokuun lopussa myös Ruotsissa ja Norjassa.

Lue koko julkaisu…