Metallimusiikki.net

payload

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen payload liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin payload. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin payload liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Payloadiin uusi rumpali nyt ja albumi alkuvuodesta

 • Julkaistiin tiistaina 04.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1036 kertaa
 • Bändit:

Payload on vahvistanut löytäneensä uuden rumpalin korvaamaan hiljattain henkilökohtaisista syistä yhtyeen jättäneen Marko Siiran. Mika Mönkkönen (ex-Syndrome) on 3.12. vahvistettu yhtyeen uusimmaksi jäseneksi. Payload palaa keikkalavoille ja tulee julkaisemaan albumin "Odyssey Dawn" alkuvuodesta 2013. Uudella albumilla tullaan kuulemaan ainakin yhdeksän biisiä. Niistä pari on esitelty loppuvuodesta 2010 ilmestyneellä "Last Action Hero" -EP:llä. Payloadilta ilmesty singlebiisi "Wasted (Matinkylä)" marraskuussa 2011. Sen ja pari muuta biisiä voi käydä kuuntelemassa yhtyeen nettisivuilla osoitteessa www.payloadband.info.

Lue koko julkaisu…

Payloadin basisti vaihtui, bändi studioon maaliskuussa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 19.02.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1344 kertaa
 • Bändit:

Helsinkiläinen Payload (www.payloadband.info) uutisoi aikaisemmin tällä viikolla vanhan basistinsa Iikka Luhtamäen palanneen kokoonpanoon. Hän korvaa bändistä vain hieman aikaisemmin henkilökohtaisista syistä eronneen Jukka Linnan. Yhtye valmistautuu tällä kokoonpanolla studioon lähtemistä. Debyyttialbumin äänitystöitä varten on varattu studioaikaa maaliskuulle. Albumin yksityiskohtia ei ole vielä valotettu. Metallimiehiltä ilmestyi edellisen kerran musiikkia loppuvuodesta 2010. Tuolloin Payload julkaisi neljän biisin pituisen "Last Action Hero" -EP:n. Levytysuransa yhtye aloitti vuoden 2009 alussa demokiekolla "Bad Coffee".

Lue koko julkaisu…

Marko Siirasta Payloadin rumpali.

 • Julkaistiin sunnuntaina 28.08.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3837 kertaa
 • Bändit:

Marko Siira, joka on tunnettu aiemmin muun muassa yhtyeistä Osmo’s Cosmos, Northern Lights ja Twisted Silence, sekä esiintymisistään lukuisten kotimaisten tähtiartistien ja -yhtyeiden kanssa, on liittynyt kotimaisen metalliyhtye Payloadin riveihin. Nelimiehinen Payload on perustettu vuonna 2008 Helsingissä ja on julkaissut tähän mennessä EP:n "Last Action Hero" vuonna 2010. Payload on keikkaillut aktiivisesti pääkaupunkiseudulla kuluneen vuoden aikana ja energisestä esiintymisestään tunnettu yhtye voidaan nähdä tulevan talven myötä myös eri puolilla Suomea. Marko Siiran kiinnittäminen Payloadiin lisää yhtyeeseen kokemusta, soittovarmuutta ja ammattitaitoa, sekä tinkimätöntä asennetta, josta mies on tunnettu.

Lue koko julkaisu…