Metallimusiikki.net

pentagram

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen pentagram liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin pentagram. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin pentagram liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Kulttiyhtyeen levy ilmestyy kymmenen vuoden odottelun jälkeen

  • Julkaistiin tiistaina 21.08.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 801 kertaa
  • Bändit: ,

Mustavalkoinen valokuva varjoissa lymyävästä ihmishahmosta, jonka yllä Bedemon-logo harmaalla värillä.Julkaistaan 24.8.2012

Svart Records julkaisee elokuun lopulla amerikkalaisen Bedemon-yhtyeen albumin "Symphony of Shadows". Ensimmäisenä yhdysvaltalaisena doom metal -orkesterina pidetty Bedemon perustettiin alunperin vuonna 1973, perustajajäseninään Pentagram-miehet Geof O’Keefe, Randy Palmer ja Bobby Liebling. Yhtye jäi projektiluonteiseksi ja hautautui, kunnes sen demomateriaali osui 90-luvulla doom metal -fanaatikkojenkäsiin ja nousi kulttisuosioon.

Bedemon aktivoitui uudestaan vuosituhannen vaihteessa ja sulkeutui vuonna 2002 studioon nauhoittaakseen ensimmäisen varsinaisen albuminsa "Symphony of Shadows". Bobby Lieblingillä oli tuolloin heroiininkäyttökiireitä, joten vokaaleihin löydettiin tuore kyky Craig Junghandel. Kohtalo katkaisi nauhoitukset, kun Randy Palmer kuoli auto-onnettomuudessa elokuussa 2002. Muutaman vuoden suruajan jälkeen jäljelle jääneet muusikot päättivät viimeistellä levyn, ja pitkällinen työ valmistui lopulta alkuvuodesta 2012.

Lue koko julkaisu…

Metal Healing Festival: Aborted ja Pentagram saapuvat.

  • Julkaistiin sunnuntaina 21.01.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 817 kertaa
  • Bändit: ,

Aborted, Pentagram ja Deviser on vahvistettu saapuvaksi kreikassa heinäkuun 20.–22. päivä järjestettävään Metal Healing -festareille. Tapahtumapaikka on Thessaloniki, jossa esiintyy myös mm. Leaves’ Eyes, To/Die/For, Rotting Christ ja Firewind. Tarkempia tietoja tapahtumasta voi käydä kaivamassa osoitteesta www.metalbolt.com.

Lue koko julkaisu…