Metallimusiikki.net

perpetualfire

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen perpetualfire liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin perpetualfire. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin perpetualfire liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

PerpetualFire: Maybe.

  • Julkaistiin maanantaina 25.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 949 kertaa
  • Bändit:

Neljä mieshahmoa seisoo rivissä ulkoilmassa metsän keskellä. Takana suurehko puu, jonka ympärillä pöpelikköä ja pensaita. Miehet kuuluvat Perpetual Fire -yhtyeen kokoonpanoon.Tusinahevia Italiasta

PerpetualFire (www.perpetualfire.net) julkaisi viime vuoden elokuussa tämän "Maybe"-musiikkivideonsa netissä. Kyseessä on englanniksi laulettua power metallia, jossa on samaa tyyliä kuin mitä tarjoaa suomalainen Stratovarius tai Sonata Arctica. Biisi ja kyseinen musiikkivideo julkaistiin bändin esikoisalbumilla "Endless World", jonka soittolista pitää sisällään yhteensä 13 kappaletta.

Bändin perustajajäsen Steve Volta perusti vuonna 1999 Abyss-nimisen rytmiryhmän. Sen tarkoituksena oli mättää sellaista metallimusiikkia, jossa yhdistyy J. Malmsteenin Rising Forcen asenne ja Stratovariuksen, Angran ja Symphony X:n tyyli takoa tämän lajin musiikkia.

Lue koko julkaisu…