Metallimusiikki.net

persistense

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen persistense liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin persistense. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin persistense liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Persistense: "In Blood And Heart".

  • Julkaistiin maanantaina 27.07.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 640 kertaa
  • Bändit:

Persistensen pitkäsoiton "In Blood And Heart" kannessa näkyy musta ja korventunut kivikko, jonka seassa on pieni monttu, jossa oranssia nestemäistä ainetta. Kuvan vasemmassa alakulmassa valkoisella värillä bändin logo, jonka alla hyvin pienellä präntillä Kansikuva: Ronald Visser

Alankomaalainen Persistense (www.persistense.nl), joka luonnehtii edustamaansa tyyliä brutaaliksi ja dynaamiseksi metallimusiikiksi, levytysuransa ensimmäisen täyspitkän albumin syyskuussa 2009. Toistaiseksi kiekon tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole lyöty lukkoon. Debyytti on nimeltään "In Blood And Heart" ja sen julkaiseminen on annettu Deity Down Recordsin hoidettavaksi. Opusta miksataan ja masteroidaan juuri nyt Excess Studion tiloissa Alankomaiden Rotterdamissa. Yhdeksän vuoden ikäinen Persistence kertoo napanneensa esikoisalbumilleen vaikutteita ainakin Machine Headilta, Lamb Of Godilta ja Panteralta. Ryhmän soitto- ja musiikkityyliin voi tutustua bändin MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…