Metallimusiikki.net

pestilential shadow

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen pestilential shadow liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin pestilential shadow. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin pestilential shadow liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Pestilential Shadow Relapse Recordsille.

  • Julkaistiin torstaina 11.06.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 643 kertaa
  • Bändit:

Pestilential Shadowin albumin "In Memoriam, Ill Omen" etukansi on taustaltaan tummanharmaa. Kuvan laidoilla ja keskellä runsaasti yksityiskohtaista grafiikkaa. Kuvan yläosassa kahden enkelin välissä bändin logo terävin goottilaisin kirjaimin. Alaosassa luKansitaide: Balam

Australialainen black metal -bändi Pestilential Shadow kävi solmimassa maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Relapse Recordsin kanssa ja sopimuksen ensimmäinen hedelmä on juuri julkaistu studioalbumi "In Memoriam, Ill Omen". Nazxulin, Ritfin ja Illiumin jäsenistä muodostettu Pestilential Shadow on julkaissut jo entuudestaan parin albumillisen verran musiikkiaan. Uusimmalla äänitteellään bändi tarjoaa samanlaista black metallia, jota totuttiin kuulemaan jo 1990-luvun alussa. Albumi äänitettiin ja miksattiin yhtyeen keulahahmo Balamin toimesta. Levyn masterointi on D. Backovicin käsialaa.

Bändin tuotantoa voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-sivuilla, josta löytyvässä musiikkisoittimessa on yhteensä neljä viisua uudelta albumilta ja varhaisimmilta äänitteiltä.

Lue koko julkaisu…