Metallimusiikki.net

pleurisy

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen pleurisy liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin pleurisy. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin pleurisy liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Pleurisy hajosi.

  • Julkaistiin torstaina 24.07.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 745 kertaa
  • Bändit:

Pleurisy-yhtyeen "Seizure"-albumin kansitaide. Kvuassa hyvin hämärää taustaa vasten yhtyeen logo yläosassa ja alaosassa oikeassa alakulmassa albumin nimi. Taustalla näkyy jonkinlainen harmahtava ihmisvauva, jolla mustat silmät."Seizure" jäi viimeiseksi

Alankomaalainen death metallia soittanut Pleurisy (www.pleurisy.nl) uutisoi, ettei se enää jaksa tehdä meteliä. Ryhmä soitti 15 vuoden ajan ja koki nyt heinäkuussa 2008 tulleen tilaisuus panna pillit pussiin ja siirtyä elämässä eteenpäin. Bändi kiittää tukijoitaan ja fanejaan yhteisistä vuosista.

Amersfoortiin sijoittuneen Pleurisyn uusimmaksi ja viimeiseksi albumiksi jää joulukuussa 2007 ilmestynyt ja enteilevästi nimetty "Seizure". Se julkaistiin Sleaszy Rider Recordsin kautta. Yhtye solmi levymerkkinsä kanssa julkaisusopimuksen edellisen vuoden heinäkuussa, jolloin myös pitkäsoiton äänitystyöt päättyivät. Yhtye järjesti tammikuussa 4. päivä julkaisujuhlan Utrechtissa, kotimaassaan. Albumin julkaisukeikka jäi Pleurisyn viimeiseksi live-esiintymiseksi.

Lue koko julkaisu…

Pleurisy Sleaszy Rider Recordsille.

  • Julkaistiin lauantaina 13.10.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 684 kertaa
  • Bändit:

Hollantilainen death metal -yksikkö Pleurisy (www.pleurisy.nl) päätyi äskettäin sopimuksen turvin Sleaszy Rider Recordsin hoiviin. Yhtye on jo saanut valmiiksi uuden albumin, mikä on nimeltään "Seizure". Se julkaistaan alustavien suunnitelmien mukaan joulukuussa. Kiekolta löytyy yhdeksän biisiä, joista kaksi on laitettu kuunneltavaksi orkesterin virallisille MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…