Metallimusiikki.net

powerman 5000

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen powerman 5000 liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin powerman 5000. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin powerman 5000 liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Powerman 5000 tauolle.

  • Julkaistiin maanantaina 12.11.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 585 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen valokuva Powerman 5000 -bändin viisihenkisestä miesjäsenistöstä, jossa ukot seisovat mustaa taustaa vasten. Keskimmäisenä vaaleahiuksinen mies, jonka ympärillä neljä muuta mustahiuksista seisoo.Lomaa keikkailusta

Yhdysvaltalainen Powerman 5000 (www.powerman5000.com), joka on vuonna 1991 perustettu industrial/alternative metallia hönkivä rytmiryhmä, uutisoi nyt aikovansa ottaa pidennetyn loman keikkailusta. Bändi aikoo kuitenkin välillä tehdä muutamia valittuja keikkoja, mutta kovin aktiivista metallimättöä yleisön edessä on turha odottaa lähiaikoina. Yhtye vei hiljattain päätökseen tuoreimman kiertueensa päätökseen ja kertoo sen olleen kuin vuoristorata varustettuna mahtavilla elämyksillä ja kokemuksilla. Bändi kertoo olevan lähes uskomatonta, että se on ollut tien päällä jo vuoden 2005 puolesta välistä lähtien. Taukoja se ei ole juurikaan ehtinyt pitämään. Nyt on tullut sopiva sauma ottaa taukoa ja saada fanit kokemaan kaipuuta.

Lue koko julkaisu…