Metallimusiikki.net

psychostars

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen psychostars liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin psychostars. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin psychostars liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Psychostars: "Making Friends With Monsters".

  • Julkaistiin torstaina 24.11.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 839 kertaa
  • Bändit:

"Making Friends With Monsters" -albumin etukannessa Psychostarsin logo ja valokuva kahdesta naisihmisestä, joista hoitajan asuun pukeutunut puukottaa toista kaulaan.Julkaistaan 21.12.2011

Forssassa vuonna 2003 perustetun Psychostarsin musiikki on melodista, naislaululla ja runsailla kitaroilla rouhivaa rockia. Lyriikat kumartavat vanhoille kauhuelokuville. Bändi on tehnyt keikkoja tehokkaasti ympäri Suomea, kuitenkin viime aikoina keskittyen debyyttialbuminsa "Making Friends With Monsters" tekoon. Levyn valmistuminen venähti lopulta liki kahteen vuoteen, mutta nyt on tarjolla laadukas 13 laulun horror-/rock-paketti Violent Journey Recordsin julkaisemana. Lauluihin ja sovituksiin on paneuduttu huolella ja tämä levy on jokaisen rock- ja kauhufriikin pakkohankinta! Kiekko on asetettu ennakkotilattavaksi Levykauppa Äxään.

Lue koko julkaisu…