Metallimusiikki.net

psycroptic

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen psycroptic liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin psycroptic. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin psycroptic liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Psycroptic: "The Inherited Repression".

  • Julkaistiin torstaina 08.12.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 510 kertaa
  • Bändit:

"The Inherited Repression" -levyn kannessa vanhanaikaista kaasunaamaria pitävä mieshenkilö, joka on ylävartaloltaan alaston. Alaosassa lukee mustalla Psycroptic.Julkaistaan 10.2.2012

Teknistä death metallia kilkattava Psycroptic (www.psycroptic.com) antoi viidennelle albumilleen nimeksi "The Inherited Repression". Se tullaan julkaisemaan 7. helmikuuta 2012 Pohjois-Amerikan mailla ja kolmea päivää myöhemmin Euroopassa. Kyseessä on Psycropticin toinen Nuclear Blast Recordsin kautta tehtävä levyjulkaisu. Yhdeksän biisin pituista kiekkoa kitaristi Joe Haley luonnehtii suosikkilevykseen. Hän uskoo samansuuntaisia tuntemuksia löytyvän muiltakin bändiläisiltä, vaikka sen toteaminen onkin kliseistä. "The Inherited Repression" on huomattavasti erilaisempi kuin mikään, mitä Psycroptic on aikaisemmin urallaan säveltänyt ja äänittänyt. Tällä kertaa biisien säveltämiseen ja niiden demoamiseen kulutettuun paljon enemmän aikaa. Äänite on dynaaminen, railakas ja tarttuva.

Lue koko julkaisu…