Metallimusiikki.net

purified in blood

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen purified in blood liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin purified in blood. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin purified in blood liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Purified in Blood vaihtoi nimensä Norjan verilöylyn vuoksi.

 • Julkaistiin sunnuntaina 31.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 941 kertaa
 • Bändit:

Norjalainen metalcorea kilkattava Purified in Blood traumatisoitui Norjan hiljattain tapahtuneesta verilöylystä siinä määrin, että päätti lauantai-iltaisen keikkansa soitettavan bändinimellä Tommy, Hallgeir, Sander, Stig, Glenn and Anders. Norjan Stavangerissa tehty keikka koettiin eilen lauantaina The Tall Ships Races -tapahtuman yhteydessä. Bändin mukaan nimen vaihtaminen konsertin ajaksi on aiheellista, sillä Purified in Blood ei ole sopiva nimi Oslossa ja Utøyassa tapahtuneiden veritekojen jälkeen. Yhtyeen rytmikitaristi Tommy Svelan mukaan tällä tavalla he osoittavat kunnioittavansa niitä tahoja, joita murhaisku kosketti. Metallibändi ei ole vielä kertonut aikooko se vaihtaa myös logonsa, jossa s-kirjain on tyylitelty muistuttamaan Schutzstaffel-joukkojen käyttämää symbolia kunnioituksesta 2. maailmansodan aikaisia uhreja kohtaan. Purified in Blood ei ole myöskään kertonut aikooko se varmuuden vuoksi lopettaa esittämästä ilkeältä kuulostavia kappaleitaan, kuten "Blood Drenched" ja "End is now", tai poistattaako se jäsentensä käsivarsista tatuointeja, jotka saattavat loukata jotakuta.

Lue koko julkaisu…

Purified In Blood: Death Priest.

 • Julkaistiin maanantaina 14.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1297 kertaa
 • Bändit:

Purified In Bloodin "Under Black Skies" -albumin etukannessa näkyy mustakaapuinen hahmo ojentamassa kättään myrkkypilveä kohti taivaalla. Kuvan yläosassa valkoisella bändin logo ja oikeassa alakulmassa pienellä fonttikoolla albumin nimi.Julkaistiin 7.6.2010

Norjalainen Purified In Blood laski nettiin nähtäväksi tämän rokkaavan musiikkivideon kappaleeseen "Death Priest". Musiikkivideon ohjasi Ignore Entertainmentin väki. Videoklippi on 4,5 minuutin pituinen ja se sisältää runsaasti keikkalavoilta taltioitua videokuvaa. "Death Priest" -biisi sisältyy uunituoreen "Under Black Skies" -albumin soittolistalle. Purified In Blood julkaisi levyn viime viikon puolella Spinefarm Recordsin kautta. Kiekon tuottajan toimi yhdysvaltalainen Norjaan muuttanut Ashley Stubbert. Levy nauhoitettiin yhtyeen kotikaupungin Stavangerin lähiseudulla. Teos miksattiin Yhdysvalloissa Matt Baylesilla. Bändin mukaan "Under Black Skies" on yhtyeelle virstanpylväs, sillä se edustaa yhtyeelle itselleen tuoretta alkua ilman genrerajojen ahdistelua. Yhtye hehkuttaa uuden pitkäsoiton olevan merkittävästi toisenlainen kuin mitä vuonna 2006 julkaistu debyyttialbumi "Reaper of Souls" edustaa. Uusi materiaali on aikaisempaa tuotantoa raskaampaa.

Lue koko julkaisu…

Purified in Blood: "Under Black Skies".

 • Julkaistiin torstaina 11.02.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1128 kertaa
 • Bändit:

Norjalainen thrash metallia soittava Purified in Blood suunnittelee julkaisevansa keväällä 2010 uuden albumin levystä "Under Black Skies". Levyn tuotanto miksattiin Yhdysvaltojen Seattlessa Matt Baylesin toimesta. Äänitteen intron ja outron loihti norjalainen Ulver. Yhtyeen uralla järjestyksessä toinen pitkäsoitto sisältää 11 biisiä, joista yhden voi käydä kuuntelemassa jo nyt soitinyhtyeen MySpace-sivuilla sijaitsevasta musiikkiaparaatista. Studiolevy aiotaan julkaista monikansallisen Universal Musicin kautta ensimmäiseksi Norjassa jossain vaiheessa toukokuuta. Uusi "Under Black Skies" on seuraaja noin neljä vuotta sitten ilmestyneelle debyyttialbumille "Reaper of Souls". Ryhmän mukaan uusi äänite on edeltäjäänsä monipuolisempi ja raskaampi.

Lue koko julkaisu…