Metallimusiikki.net

quart

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen quart liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin quart. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin quart liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Quart-festivaali peruttu.

  • Julkaistiin lauantaina 07.06.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1418 kertaa
  • Bändit:

Mayhem-bändin jäsenet seisovat lumihangessa pakkasyönä. Etualalla Attila Csihar mustissa vaatteissa ja aurinkolasit silmillä.Mayhem oli tulossa

Tämän vuoden Quart Festival (www.quart.no) tiedottaa joutuneensa laittamaan lapun luukulle heikosti menestyneen lipunmyynnin takia. Metallifestivaali oli tarkoitus järjestää heinäkuun 2.–5. Norjan Kristiansandissa. Tapahtumanjärjestäjät kertovat koko kinkerien perumisen olevan surullista kaikille niille, jotka ovat tehneet kovasti töitä yrittäessään saada festivaalin menestymään. Quart-festivaali on organisaattorien puheiden mukaan jo kuin instituutio Norjassa ja etenkin Kristiansandin kaupungissa. Järjestäjä Steinar J. Olsen toteaa tämän festivaalivuoden esiintyjäjoukkueen olevan ylpeyden aihe Quartille, mutta yleisöä paikalle värvätyt bändit eivät näy kiinnostavan kylliksi.

Lue koko julkaisu…