Metallimusiikki.net

rain

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen rain liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin rain. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin rain liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Defuse ja Rain rundaavat ensi viikolla.

  • Julkaistiin lauantaina 08.03.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1174 kertaa
  • Bändit: ,

Defusen mustavalkoinen logo mustalla valkoista taustaa vasten. Logossa naarmuuntuneet ja vääntyneet kirjaimet versaalilla. 'F'- ja 'u'-kirjainten yläpuolella pääkallot.Kuvassa Defusen logo

Helsinkiläinen rockrykmentti Defuse (www.defuseband.com) katkaisee keikkataukonsa ensi viikolla. Bändi on ollut studiossa pitkin talvea valmistellen seuraajaa vuonna 2006 julkaistulle debyyttilevylleen. Levyn työnimenä on ”Break through the white lines” ja sen on määrä ilmestyä kauppoihin kuluvan vuoden aikana. Defusen mukana kiertää Italian Bolognasta saapuva Rain (www.raincrew.com). Bändi on perustettu jo vuonna 1980 ja nauttii kotimaassaan vankkaa suosiota. Bändin uusin levy ”Dad is dead” ilmestyy huhtikuussa. Suomessa levyä jakelee Firebox.

Huom! Aiemmin peruutetun Tampereen Hellän keikan tilalla on samaisen kaupungin Yo-talo, joten tamperelaiset rokkidiggarit nyt sankoin joukoin liikkeelle! Tälläistä herkkua ei ole usein tarjolla!

Lue koko julkaisu…