Metallimusiikki.net

razor of occam

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen razor of occam liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin razor of occam. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin razor of occam liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Razor of Occam: "Homage To Martyrs".

  • Julkaistiin perjantaina 23.01.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 947 kertaa
  • Bändit:

Kansikuva Razor of Occamin albumista "Homage To Martyrs". Kuvassa astraalinen maisema taivaasta, jossa liihottelee suurisiipinen lintu ja sen alal jonkinlainen mustahko mötikkä. Kuvan yläosassa kellertävää ja punaista taustaa vasten yhtyeen logo.Kansikuva: Aurelien Police

Brittiläinen Razor of Occam tulee julkaisemaan maaliskuussa uuden annoksen black/thrash metallia. Yhtye julkaisee studioalbuminsa "Homage To Martyrs" ensin Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Italiassa 13.3. Sen jälkeen 16. päivä pitkäsoitto ryhtyy leviämään muualle Eurooppaan levymerkki Metal Blade Recordsin siivittämänä. Razor of Occamin kopla taltioi albuminsa Ruotsin maaperällä tuottaja Tore Stjernan hellässä huomassa Necromorbus-studioilla. Samassa luolassa ovat aikaisemmin musiikkiaan taltioineet ainakin Mörk Grynin, Watain ja Aversa Sefira. RoC:in jäsenet hehkuttavat uuden albuminsa tarjoavan täydellisen kristallisoituneen klöntin raakaa black metallia ja sellaista thrash-mättöä, joka muistuttaa Slayerin "Reign in Blood" -rykäisyn meininkiä. Albumi on bändin mukaan niin raaka, armoton ja intensiivinen kuin vain suinkin mahdollista.

Lue koko julkaisu…