Metallimusiikki.net

rebellion

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen rebellion liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin rebellion. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin rebellion liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Rebellion: Miklagard.

  • Julkaistiin lauantaina 05.07.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1115 kertaa
  • Bändit:

Rebellionin "Mikalard"-albumin kansikuva. Kuvassa näkyy yläosassa bändin logo ja vasemmassa alakulmassa albumin nimi. Taustalla fantasiahenkinen maisema, jossa tulta syöksevä lohikäärme, uhkaava taivas ja viinkinkilaiva.Rebellion on Frankfurtista

Saksalainen heavy metal -bändi Rebellion (www.rebellion.st) julkaisi taannoin netissäkin musiikkivideon kappaleestaan "Miklagard", joka on biisi bändin uusimmalta studioalbumilta. Nimihirviöksi "Miklagard — The History Of The Vikings Volume II" ristitty kiekko julkaistiin edellisen vuoden helmikuussa Massacre Recordsin / Soulfoodin kautta. Bändi kaavailee nyt heinäkuussa julkaisemassaan tiedotteessa laskemaan esiin uuden EP-kiekon edeltämään tammikuussa 2009 ilmestyvää pitkäsoittoaan. EP-levyllä ei ole vielä nimeä, mutta se ilmestyy 24. lokakuuta. Se saa seurakseen albumin "History of the Vikings" -sarjalle 9. tammikuuta ensi vuonna.

Lue koko julkaisu…