Metallimusiikki.net

remembrance

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen remembrance liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin remembrance. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin remembrance liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Remembrance Firedoom Musicille.

  • Julkaistiin torstaina 01.11.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 586 kertaa
  • Bändit:

Kaksi ihmistä seisoo haaleavärisessä valokuvassa, jossa kumpikin ihmishahmo on varjostettu valkoisella valolla. Taustalla näkyy lehtipuuta ja kivipatsasta. Vasemmalla partasuinen mies, jolla valkoinen paita ja musta takki sekä oikealla pitkähiuksinen nainMatthieu ja Carline

Kotimaisen Firebox Recordsin alamerkki Firedoom on kiinnittänyt riveihinsä
ranskalaisen funeral doom -orkesteri Remembrancen (www.remembrance-band.com). Matthieu Sachsin_ ja Carline Van Roosin luotsaama yhtye on perustettu vuonna 2004 ja julkaisuhistoriaan kuuluu kahden demon lisäksi debyyttialbumi "Frail Visions" vuodelta 2005. Firedoom julkaisee Remembrancen toisen levyn, nimeltään "Silencing The Moments…" vuoden 2008 ensimmäisellä neljänneksellä.

Uutta materiaalia kuultavissa Remembrancen Myspace -sivulla
osoitteessa: http://www.myspace.com/remembranceband.

Lue koko julkaisu…