Metallimusiikki.net

revamp

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen revamp liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin revamp. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin revamp liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

ReVamp: "Wild Card"

  • Julkaistiin lauantaina 08.06.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1935 kertaa
  • Bändit: ,

"Wild Card" -albumin etukannessa pelikortti, jonka ylä- ja alaosassa peilikuvina mustahiuksinen naisihminen.Julkaistaan 23.8.2013

Lokakuussa 2012 Nightwishin keikkakokoonpanossa laulajaksi nimitetty Floor Jansen tähdittää myös elokuussa 2013 ilmestyvän Revamp-albumin kansitaidetta. Albumi ilmestyy Nuclear Blast Recordsin kautta 23.8. nimellä "Wild Card". Se on Jansenin mukaan aggressiivisin kiekko, jonka hän on kuunaan tehnyt. Biisisanoitukset käsittelevät hänen viime vuosien aikaisia henkilökohtaisia kokemuksiaan. Niiden mukana kuullaan myös raskaita tarinoita. Jansen käyttää lauluääntään hyvin monipuolisesti uusien biisien tarjottua siihen sopivan taustan. Nainen on ylpeä myös kitarariffeistä, rumputyöskentelystä ja kosketinsoitinten osuudesta. Albumin kansitaiteen toteutti Richard Stark. ReVampin debyyttialbumi ilmestyi kolme vuotta aikaisemmin.

Lue koko julkaisu…