Metallimusiikki.net

revengia

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen revengia liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin revengia. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin revengia liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Revengia etsii kitaristia.

 • Julkaistiin maanantaina 04.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 931 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen metalliyhtye Revengia (www.revengia.se) tiedotti lauantaina julkaisemassaan uutisessa, ettei kitaristin virkaa toimittanut Johan Persson ole enää yhtyeen jäsen. Kahdeksan sanan pituinen eroamis- tai erottamisilmoitus ei selvennä Perssonin poistumisen syitä. Korvaavan muusikon nimeäkään ei ole toistaiseksi tiedossa. Bändi jatkaa nyt uuden albumin luomista ilman kitaristiaan. Yhtye on tähän mennessä valmistanut jo 11 uutta kappaletta ja lisää tuntuu tulevan. Revengia luonnehtii syntyneitä viisuja raskaiksi, nopeiksi ja melodisiksi. Tulevan kiekon julkaisee Euroopassa ranskalainen Manitou Music, jonka kanssa yhtye solmi levytyssopimuksen kaksi vuotta sitten. Nelipäiseksi kutistunut yhtye tarjoaa kuunneltavaksi kahdelta aikaisemmalta albumijulkaisultaan näytebiisejä MySpace-sivuillaan.

Lue koko julkaisu…

Revengia poisti riveistään Daniel Erlandssonin.

 • Julkaistiin keskiviikkona 26.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1136 kertaa
 • Bändit: ,

Revengia-bändin jäsenet, eli kolme miestä, seisovat ryteikössä, missä ei ole lehtiä. Keskimmäisellä miehellä ei ole hiuksia päässä.Kotoisin Ruotsista

Thrash metal -bändi Revengia (www.revengia.se) uutisoi nettisivuillaan päättäneensä yhteistyön Arch Enemy -yhtyeen rumpali Daniel Erlandssonin kanssa. Bändi tiedottaa, että nyt kun Revengia aikoo julkaista seuraavan pitkäsoittonsa, nimeltään "Eraser", on Danielin kanssa aloitettu yhteistyö viety päätökseen. Mieshän värvättiin aikoinaan soittamaan vain "A Decade in the Dark" -julkaisulla — kyseessä oli alunperin kertaluonteinen musiikkiprojekti rumpalille. Bändi kuitenkin lipsui tuohon aikaan päätöksestään kirjoittaessaan uusia biisejä ja päädyttyään tekemään kokonaan uuden pitkäsoiton. Nyt he haluavat keskittyä tuomaan "Eraser"-julkaisun sanomaa esille mahdollisimman hyvin tekemällä live-esiintymisiä.

Lue koko julkaisu…

Revengia masteroi tällä viikolla.

 • Julkaistiin tiistaina 04.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 883 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ja hieman ylivalottunut ryhmäkuva Revengia-nimisen metallibändin jäsenistä, joita kuvassa neljä kappaletta. Kolmella heistä pitkät hiukset, yhdellä lyhyt sänki kallossaan.Perustettu Varbergissa

Ruotsalainen Revengia (www.revengia.se), jonka joukkoihin kuuluu Arch Enemyn rummuntakoja Daniel Erlandsson, uutisoi saaneensa uuden "Revengia"-albuminsa tuotantovaiheen päätökseen. Bändin mukaan se on nyt jonkin verran aikataulusta jäljessä, sillä miksausvaiheessa kului odotettua kauemmin. Kiekon miksauksen kerrotaan kuitenkin sujuneen vallan mainiosti. Seuraava vaihe levyn valmistamisessa on sen masteroiminen, josta vastaa tällä kertaa Peter In De Betou. Hän ryhtyy muokkaamaan pitkäsoittoa tämän viikon torstaina Tailor Maidin tiloissa. Albumin kansitaiteen, joka on "Revenge"-niminen maalaus, toteutti Joe Petagno.

Ryhmän tuorein musiikillinen ulosanti tähän mennessä on "A Decade in the Dark", joka julkaistiin vuoden 2004 kesäkuussa Metal Fortress Entertainmentin tuuppaamana. Kyseessä on Matti Almseniuksen tuottama ja miksaama levy.

Lue koko julkaisu…

Revengia: "Eraser".

 • Julkaistiin keskiviikkona 14.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1049 kertaa
 • Bändit:

Revengia-bändin jäsenet, eli kolme miestä, seisovat ryteikössä, missä ei ole lehtiä. Keskimmäisellä miehellä ei ole hiuksia päässä.Ruotsalainen metalliyhtye Revengia (www.revengia.se), jonka kokoonpanoon kuuluu Arch Enemy -bändin rumpali Daniel Erlandsson, on saanut valmiiksi uuden albuminsa äänitystyöt. Tuoreen kiekon nimeksi bändi antoi "Eraser". Kiekkoa ryhdytään masteroimaan ruotsalaisessa Studio Fredmanissa, jossa tuottajana toimii Fredrik Nordström. Miksaaminen aloitetaan maaliskuun 5. päivä.

Bändi uskoo "Eraser"-albumin olevan kaikkea muuta kuin pettymys.

Lue koko julkaisu…