Metallimusiikki.net

rival sons

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen rival sons liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin rival sons. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin rival sons liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sauna Open Airin etko- ja jatkoklubit

  • Julkaistiin lauantaina 11.05.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 967 kertaa
  • Bändit: ,

Sauna Open Airin virallisena jatkoklubina toimii jälleen ansaitusti ja yksinoikeudella Ravintola Jack the Rooster. Jatkoklubien ohjelma siellä sisältää kesäkuun alun perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille monimuotoista ohjelmaa. Perjantaina esiintyy Amendfoil,, Mikko Herranen & Rooster Band sekä lauantaina Suicide Love Boat, Parkanon Komppi feat. Jarkko Ahola ja sunnuntaina Mekanism ja yksi tai useampi vielä nimeämätön akti.

Saunan alkulöylyt sen sijaan heitetään Ratinassa festivaalialueen Ylälauteella perjantaina 7.6. klo. 18–22. Tapahtuma on ilmainen ja ikärajana 18 vuotta. Esiintymässä improvisaatioryhmä JadaJada, burleskiryhmä Thee Dizzy Daisies sekä Kotipelto Duo. Tämän lisäksi ohjelmassa Rock Sciece -tietokilpailua, jossa palkintona mm. lippuja Sauna Open Air -festivaalille. Alkulöylyjen jälkeen on hyvä suunnata Roosteriin kun Sauna pistetään lämpimäksi Mikko Herrasen ja muiden voimin.

Lue koko julkaisu…