Metallimusiikki.net

routasielu

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen routasielu liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin routasielu. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin routasielu liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

RoutaSielu: "Pimeys".

  • Julkaistiin maanantaina 21.02.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1118 kertaa
  • Bändit:

Routasielun "Pimeys"-albmin etukannessa postimerkkiä muistuttava kansitaide, jossa kuvan reunat kuluneet ja röpelöiset. Keskellä ruskeaa taustaa vasten valkoisella värillä jonkinlainen symboli. Sen yllä yhtyeen logo ja alapuolella lukee levyn nimi.Julkaistiin 16.2.2011

RoutaSielu (www.routasielu.com) julkaisi Spinefarm Recordsin kautta viime keskiviikkona debyyttialbuminsa. Se on esimerkiksi Levykauppa Äxästä tilattavissa, sekä myös parin päivän ajan ilmaiseksi kuunneltavissa, oleva "Pimeys". Melodista death metallia edustava albumi on suomeksi laulettu. Sillä kuullaan soittamassa Before The Dawnin ja Black Sun Aeonin joukoista tuttua Tuomas Saukkosta. Saukkonen soittaa albumilla bassoa ja laulaa taustoja. Hänet on myös merkitty biisien tekijäksi ja sanoittajaksi. "Pimeys" on bändin uran ensimmäinen musiikillinen julkaisu. RoutaSielu on uransa varrella tehnyt muutamia keikkoja ja luonut yhden musiikkivideon. Videoklippi kappaleeseen "M.E.V." ilmestyi joulukuun alussa.

Lue koko julkaisu…