Metallimusiikki.net

rujo

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen rujo liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin rujo. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin rujo liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Rujo Helsingin Semifinalissa 12.9.2009!

  • Julkaistiin tiistaina 17.11.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2867 kertaa
  • Bändit:

Punertava valokuva lippispäisestä miehestä, jolla vaalea paita yllään. Hänen takanaan kaksi kitaristia mustaa taustaa vasten. Hekin ovat punaisen spottivalon punaamia.Kuva: Jouni Kautto

Helsinkiläinen hardcore-yhtye Rujo (www.rujo.fi) teki historiaa myymällä ennakkoliput Tavastian pikkuveljeen Semifinaliin loppuun. Tupa tulikin illan aikana harvinaisen täyteen, ja meininki oli sen mukainen. Miltäpä sitten soitanta kuulosti? Keikalla Rujo räimi biisejä huhtikuussa 2009 julkaisemalta debyyttialbumiltaan "Full Drop to Concrete". Albumi julkaistiin Symbolic Recordsin kautta. Se arvosteltiin useissa kotimaisissa musiikkimedioissa, kuten Vertigossa, jossa albumille annettiin neljä pojoa viidestä ja todettiin Rujon olevan nimensä veroinen bändi. Rujo työstää tällä hetkellä seuraavaa pitkäsoittoa julkaistavaksi ensi vuoden puolella.

Lue koko julkaisu…

Rujo Symbolic Recordsille.

  • Julkaistiin torstaina 12.03.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1029 kertaa
  • Bändit:

Helsinkiläinen Rujo (www.rujo.fi) on solminut maaliskuun alussa levytyssopimuksen Symbolic Records Finlandin kanssa, jonka kautta bändin juuri valmistama studioalbumi "Full Drop to Concrete" tullaan julkaisemaan huhtikuussa. Albumille ei ole vielä annettu tarkkaa julkaisupäivämäärää, mutta se tultaneen julkaisemaan huhtikuun puolen välin tienoilla. Yhtyeen omilla MySpace-sivuilla on kuunneltavissa näyteviisuja tulevalta albumilta.

Symbolic Records Finland on Riihimäeltä käsin operoiva levymerkki. Sen bändikaartiin kuuluu helsinkiläisen Rujon lisäksi Crib45, Tajuvana, UltraMayhem ja UltraMayhem.

Lue koko julkaisu…