Metallimusiikki.net

rusty eye

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen rusty eye liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin rusty eye. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin rusty eye liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Rusty Eye: Mr. Cannibal.

  • Julkaistiin sunnuntaina 18.11.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 839 kertaa
  • Bändit:

Yhdysvaltalainen ja Los Angelesissa asusteleva metallibändi Rusty Eye (www.rustyeye.com) julkaisi juuri tämän musiikkivideonsa kappaleestaan "Mr. Cannibal". Video on kuvattu ammattitasoisen kameramiehen turvin Glendale-nimisessä kaupungissa, Kaliforniassa, 16mm:n kameralla. Sen ohjaajana, tuottajana ja sponsorina toimi Alejandro Ordoñez. Videon luomiseen on osallistunut myös Erich Leach (Cabin Fever), Johnny Bachelier (Fronterz) ja Bryan Robbins (Something’s Wrong in Kansas).

Tämä on rokkaava ja menevä kappale. Äänimaailma minimalistinen ja puhdas. Erikoiseksi biisistä tekee se, että bändin rumpalina toimii nainen, joka hoitaa myös lauluosuudet samalla kun takoo rumputulta. Videoleike sisältää hyvin järkyttäviä kohtauksia, jotka eivät sovi herkimmille katsojille.

Lue koko julkaisu…