Metallimusiikki.net

sanctrum

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sanctrum liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sanctrum. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sanctrum liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sanctrum: Dead Inside.

  • Julkaistiin maanantaina 05.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 844 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva vuodelta 2006, jossa näkyy Sanctrum-metallibändin miehistö mustiin vaatteisiin pukeutuneena. Miehet ovat jonkinlaisessa kellaritilassa tai muussa matalakattoisessa huoneessa, jossa putkia katossa. Miehistöä kuvassa viisi kappalettaKuva: Eric Blomgren

Ruotsalaiset hevimiehet ovat aggressiivisia. Tätä väitettä puoltaa Sanctrum (www.sanctrum.com) -nimisen metallibändin kolmeminuuttinen musiikkivideo "Dead Inside". Musiikkivideo on Simon Wettervikin ja Dennis Ohlssonin toteuttama. Biisi sisältyy bändin albumille "In Harm’s Way", joka on tarkoitus julkaista toukokuussa 28. päivä Metalcast Recordsin kautta.

Sanctrumin tiimi solmi hiljattain, nimittäin vain pari kuukautta sitten, levytyssopimuksen Metalcast Recordsin kanssa, jotta yhtyeen debyyttialbumi "In Harm’s Way" saataisiin julkaistua vielä tämän kuukauden sisällä. Kiekkonsa yhtye kävi äänittämässä tuottaja Carl Vikmanin seurassa. Sen masteroi Peter In De Betou, joka on tehnyt uransa aikana samansuuntaisia keikkahommia myös niinkin nimekkäille metalliryhmille kuin Dimmu Borgir, Meshuggah ja Strapping Young Lad.

Lue koko julkaisu…