Metallimusiikki.net

sathanas

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sathanas liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sathanas. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sathanas liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sathanas: "La Hore De Lucifer".

  • Julkaistiin keskiviikkona 16.11.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 634 kertaa
  • Bändit:

"La Hore De Lucifer" -albumin etukannessa sinisävyinen piirros olennosta, jolla vuodne pää ja ihmisen vartalo.Kuvassa albumin kansitaide

Yhdysvaltalainen metallibändi Sathanas (www.sathanas.net) uutisoi uuden "La Hore De Lucifer" -nimisen albuminsa äänitetyn ja miksatun. Bändin uran aggressiivisimmaksi ja parhaimmaksi luomukseksi luonnehdittu levy tullaan julkaisemaan täällä Euroopassa Pagan Recordsin ja Etelä-Amerikassa Astral Holocaustin sekä Aasiassa Evil Dead -levymerkin kautta. Pohjois-Amerikan markkinoilla levyn julkaisijaa ei ole vielä valittu. Myöskään äänitteen julkaisuhetkeä ei ole lyöty lukkoon. Sathanas tekee tästä julkaisusta erikoisen siinä mielessä, että kutakin mannerta varten levyn kansitaide tulee poikkeamaan merkittävästi, sillä eri alueiden kansitaiteiden tekijöiksi on kiinnitetty Kris Verwimp, Chris Moyen ja Daniel Desecrator.

Lue koko julkaisu…