Metallimusiikki.net

scorpions

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen scorpions liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin scorpions. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin scorpions liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Scorpions Tampereelle ja Kotkaan.

 • Julkaistiin lauantaina 17.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1331 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen Scorpions (www.the-scorpions.com) on juuri paljastanut järjestäneensä äänestyksen liittyen bändin Suomessa tekemille keikoille. Yhtyeen fanit voivat äänestää niitä biisejä, joita fanit haluavat kuulla, Scorpionsin virallisilla netisivuilla. Samaa meininkiä on toteutettu aikaisemminkin Espanjan sekä Venäjän alueella tehtyjen konserttien kohdalla. Settilistaan voi äänestää enintään 15 biisiä kymmenien kappaleiden suuruisesta biisikirjosta. Tarkempia tietoja äänestyksestä löytyy orkesterin kotisivuilta. Veteraanibändi tulee tekemään kesäkuussa 7. päivä keikan Tampereen Sauna Open Airissa ja sitten 25. heinäkuuta Kotkan meripäivillä.

Lue koko julkaisu…

Ari Koivunen voitti Idols 2007:n.

Suomen Idols-laulukilpailun voittaja on Ari Koivunen, joka palkittiin viime perjantaina (6.4.) televisiolähetyksessä. Koivunen lauloi kilpailun finaalissa kolme heavy-kappaletta:

 1. Scorpions: "Still Loving You"
 2. Soundgarden: "Black Hole Sun"
 3. Sonata Arctica: "Full Moon"

Ohjelma lähetettiin MTV3:n kautta suorana kotikatsomoihin. Tapahtumapaikkana oli Helsingin Jäähalli.

Lue koko julkaisu…

Scorpions: "Humanity — Hour 1".

 • Julkaistiin perjantaina 30.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1001 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen hard rock -yhtye Scorpions (www.the-scorpions.com) on saanut valmiiksi uuden albuminsa, joka kantaa nimeä "Humanity — Hour 1", kappalelistan. Albumihan julkaistaan toukokuun lopussa ja sen tuottajana toimi James Michael. Avustavana tuottajana hääräili biisintekijä Desmond Child, joka on uransa aikana tehnyt töitä muidenkin korkean profiilin bändien kanssa — Aerosmith, Bon Jovi, Alice Cooper, Kiss, Ricky Markin, Cher ja Bonnie Tyler ovat miehelle tuttuja näissä merkeissä.

Lue koko julkaisu…

Scorpions tulee Suomeen.

 • Julkaistiin maanantaina 26.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1116 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen hard rock -legenda Scorpions (www.the-scorpions.com) on paljastanut uuden kiertueensa aikataulun. Osa kiertueen yksityiskohdista on vielä hiomista vaille, mutta varmaa on ainakin se, että Scorpions tulee tämän vuoden kesällä käymään Suomessa.

Scorpions on nimennyt uuden albuminsa. Kiekon nimeksi annettiin "Humanity — Hour 1". Se julkaistaan Euroopassa toukokuun 14. päivä BMG:n kautta. Yhtyeen tällä hetkellä tuorein albumi on "Unbreakable". Se julkaistiin vuoden 2004 puolella. Kiekko äänitettiin saksalaisessa Peppermint Park Studiossa ja miksattiin Hollanntin Hilversum-nimisellä paikkakunnalla Wisseloord-studioissa.

Lue koko julkaisu…