Metallimusiikki.net

secret sphere

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen secret sphere liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin secret sphere. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin secret sphere liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Secret Sphere: "Archetype".

  • Julkaistiin sunnuntaina 04.04.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 748 kertaa
  • Bändit:

Power metallia soittava Secret Sphere (www.secretsphere.com) uutisoi valmistavansa nyt levytysuransa kuudetta albumia. Sen äänitystyöt käynnistyivät joulukuun alussa ja kestivät helmikuuhun asti. Teoksen tuottajina toimivat Aldo Lonobile ja Federico Pennazzato. "Archetype"-niminen teos nauhoitettiin vasta rakennetussa Authoma Studiossa. Se masteroitiin Massive Arts Studiossa ja levyn kansitaiteen toteutti Gustavo Savez. Bändin kitaristi Aldo Lonobile mieltää uuden musiikkimateriaalin olevan entistäkin melodisempaa, orkestraalisempaa ja varustettu raskailla riffeillä ja kitarasooloilla. "Archetype" ei ole siltikään radikaalisti erilainen kuin edelliset äänitteet, mutta kitaristi uskoo nyt kyetyn sulauttamaan musiikkiaineksen äänimaailmaan uusia elementtejä paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Hän pitää uutta albumia Secret Spheren vahvimpana kokonaisuutena. Italialaisyhtye ei ole vielä paljastanut kiekkonsa julkaisupäivämäärää eikä sen soittolistankaan sisällöstä ole muuta selvillä, kuin että sillä kuullaan biisit "Mr. Sin", "All In A Moment" ja "The Scars That You Can’t See".

Lue koko julkaisu…

Secret Sphere: "Sweet Blood Theory".

  • Julkaistiin sunnuntaina 18.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 611 kertaa
  • Bändit:

Italian Alessandriassa majaileva power metal -bändi Secret Sphere kertoo viimeistelleensä uuden albuminsa biisilistan. "Sweet Blood Theory" -niminen albumi sisältää 12 biisiä, jotka tullaan julkaisemaan myöhemmin tämän vuoden päivinä. Albuminsa yhtye kävi äänittämässä joulukuun 2007 ja kuluvan vuoden helmikuun välisenä aikana Authoma Studioiden tiloissa tuottaja Federico Pennazzaton kanssa. Albumi miksattiin Saksassa maaliskuussa Achim Köhlerin toimesta. Sama mies on työstänyt aikaisemmin Primal Fearin sekä Brainstormin musiikkia.

Secret Sphere kertoo kirjoittamassaan uutisessa, että "Sweet Blood Theory" on eräänlainen konseptialbumi. Se perustuu "The Vampire" -novelliin, jonka John William Polidori kirjoitti vuonna 1814. Novellikirjaa pidetään yleisesti yhtenä varhaisimmista vampyyrihenkilöitä käsittelevistä teoksista.

Lue koko julkaisu…