Metallimusiikki.net

sentiment

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sentiment liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sentiment. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sentiment liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sentiment vaihtoi basistin.

  • Julkaistiin perjantaina 01.02.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1648 kertaa
  • Bändit:

Helsinkiläinen Sentiment (www.sentimentband.com) tiedottaa etsivänsä vieläkin sopivaa levy-yhtiötä ja manageritoimistoa. Biisejäkin se pyrkii harjoittelemaan, mutta live-esiintymisiä ei ole luvassa ennen kuin uusi albumi on tuotu ihmisten ilmoille. Näiden kiireiden seassa bändin kokoonpanossa pääsi tapahtumaan nyrjähdys, kun basisti Janne Laaksonen värvättiin korvaavaksi muusikoksi Wille Terämän tilalle. Laaksonen on tuttu mies kytköksistään Kilvestä, The Rock City Bandista sekä Kings Of Balladsin joukoista. Sentiment luonnehtii uutta bassonikkariaan kelpo muusikoksi ja mukavaksi persoonaksi, jolla on mahtava huumorintaju. Hänet päätettiin ottaa bändiin, koska Willen kanssa toimiminen on osoittautunut turhan hankalaksi — mieshän asuu Itävallassa asti.

Lue koko julkaisu…

Sentiment sai debyyttialbumin valmiiksi.

  • Julkaistiin tiistaina 02.10.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 3711 kertaa
  • Bändit:

Suomalainen melodista metallimusiikkia räiskivä Sentiment (www.sentimentband.com) kertoo saaneensa valmiiksi debyyttialbuminsa "From Here to Ever After". Se julkaistaan vaiheessa lokakuuta kunhan yhtye on löytänyt itselleen kelvollisen levy-yhtiön ja firman vastaamaan kiekon levityksestä. Ryhmä äänitti albumin Stratovariuksen Timo Kotipellon ja Jens Johanssonin avustuksella. Kiekon valmistasessa avusti lisäksi entinen Thunderstone-orkesterin Pasi Rantanen.

Bändin nettisivuilta löytyy musiikkisoitin, josta voi kuunnella esikoisalbumin soittolistalta löytyvät kappaleet "Black Star Rising", "Darkside", "Fly On" sekä "The Sign".

Lue koko julkaisu…