Metallimusiikki.net

shrapnel storm

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen shrapnel storm liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin shrapnel storm. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin shrapnel storm liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metal over Riihimäki — metalliklubi-ilta Ravintola Escapessa.

Perjantaina 21.5. järjestettävä Metal over Riihimäki -klubi-ilta tarjoaa kattauksen tarttuvaa thrash metallia ja raskasta death metallia. Ravintola Escapen lavalle nousevat tällä kertaa paikallinen Anger Cell, sekä Keski-Suomesta ponnistava Shrapnel Storm.

Metal Over Riihimäki järjestetään perjantaina 21. toukokuuta Club Escapessa. Tapahtuma alkaa kello 22 ja ikäraja on 18 vuotta. Metal over Riihimäen iltoja on vietetty paikkakunnalla ainakin parin vuoden ajan. Edellisen kerran se järjestettiin huhtikuun alussa, jolloin tapahtumaan oli houkuteltu dark metallia soittava Oxíst ja virolainen Wrath is Evergreen. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen MySpace-sivuilta.

Lue koko julkaisu…