Metallimusiikki.net

sightless

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sightless liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sightless. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sightless liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sightless Stay Heavy Recordsille.

  • Julkaistiin tiistaina 12.02.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 903 kertaa
  • Bändit:

Tamperelainen black/death metal -yhtye Sightless on kiinnitetty Stay Heavy Recordsille. Bändin "Larvae of Trinity" -albumi julkaistaan ympäri Eurooppaa 16.4.2008.

Sightlessin tinkimätön linjaus on monien vuosien saatossa nivoutunut omalaatuiseksi black/death metal -hybridiksi. Yhtye on aloittanut 90-luvun alkupuoliskolla melodisella black metallilla, lisäten siihen parhaat palat vanhan liiton thrash metallista sekä tekniset ja lähes death metallille epätyypilliset riffit sekä kuviovaihdokset. Lopullisena naulana arkkuun vielä häivähdys progressivista maailmaa.

Yhtyeelle on ominaista erittäin epätyypillinen vokalisointi, jossa on mukana melodioita. Voidaan sanoa ja allekirjoittaa, että laulu on sekoitus Behemoth / Dimmu Borgir -tyylisisiä vokaaliosuuksia, unohtamatta kuitenkaan puritaani death metallille tyyliuskollisia viemärikorinaosuuksia.

Lue koko julkaisu…