Metallimusiikki.net

sigur rós

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sigur rós liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sigur rós. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sigur rós liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Musiikin myyntialusta gogoyoko avattiin Suomessa.

  • Julkaistiin perjantaina 09.10.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1674 kertaa
  • Bändit:

Pohjolassa toimintansa avannut gogoyoko on uusi yhteisöllinen musiikin myyntipaikka, jossa musiikkia voi kuunnella maksutta ja josta käsin omat suosikkikappaleet voi ostaa suoraan artistilta. Palvelu mahdollistaa musiikintekijöiden tuotannon levittämisen maailmanlaajuisessa skaakalassa käyttämättä välistä vetävien välikäsien apua. gogoyokoon liittyneet pelimannit ja bändit voivat itse määritellä musiikilleen haluamansa hintahaarukan — parhaassa tapauksessa esittävä artisti voi poimia musiikkinsa myynnistä täyden 100 prosenttia ja sen ohessa myös ylimääräistä tuloa, joka suuruus määräytyy toistettujen kappaleiden lukumäärän perusteella.

Osoitteessa www.gogoyoko.com sijaitsevaan palveluun voi liittyä kuka tahansa. Liittymisen jälkeen jäsen voi kuunnella suosikkimusiikkiaan ja jakaa yhteisössä omat soittolistansa — ilmaiseksi. Nettipalvelun avulla musiikin ystävät voivat tehdä uusia biisi- ja bändilöytöjä, sekä tukea suosikkiyhtyeitään suoraan käyttämättä rojaltteja syöviä välikäsiä.

Lue koko julkaisu…