Metallimusiikki.net

sinister

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sinister liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sinister. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sinister liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sinister: "The Carnage Ending"

 • Julkaistiin perjantaina 27.07.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 946 kertaa
 • Bändit:

Piirretty kuva sarvipäisestä olennosta, joka muistuttaa ihmistä. Se istuu tuolilla koristelasien ympäröimässä huoneessa, joka täynnä verisiä lihakimppuja.Julkaistaan 28.9.2012

Alankomaalainen death metallia tekevä Sinister (www.sinister-hailthebeast.com) käyttää Massacre Recordsin verkostoa seuraavan studioalbuminsa julkaisemisessa eri puolilla maailmaa. Yhtyeen uusin kiekko julkaistaan oikealla puolen näkyvällä kansitaiteella kruunattuna ja nimellä "The Carnage Ending" kastettuna 28. syyskuuta. Albumi nauhoitettiin tuottaja Jörg Ukenin valvonnassa Saksassa Soundlodge-studioilla. Albumin erikoisversiolla kuullaan bonuslevyllä kourallinen covereita, kuten sveitsiläisen Celtic Frostin esikoisalbumilla julkaistu "Dethroned Emperor" ja yhdysvaltalaisen Massacren debyyttialbumilla ilmestynyt "Succubus".

Lue koko julkaisu…

Absurd Universe: "Habeas Corpus".

Absurd Universen debyyttialbumin "Habeas Corpus" etukannessa hämärä piirros jonkinlaisesta ryteiköstä, jossa keppejä ja oksia, lintujakin.Julkaistaan syyskuussa

Alankomaalainen metallibändi Absurd Universe tiedottaa julkaisevansa italialaisen Punishment 18 Recordsin tuella debyyttialbuminsa syyskuussa 2011. Death metallia tekevä Absurd Universe kutsuu esikoisalbumiaan samalla nimellä kuin uransa ensimmäistä promolevyä. Lokakuussa 2010 ilmestynyt promolätty sai osakseen nimen "Habeas Corpus". Nimeksi valittu termi on latinaa ja liittyy oikeuteen laskea rikoksesta syytetty henkilö raastupaan kohtuullisen ajan sisällä. Sinister-yhtyeen vokalistin perustama Absurd Universe sisällyttää vanhan koulukunnan death/thrash metal -albumille sellaisia biisejä kuin "Red Water", "Under Command" ja "Ships of Enslavement" sekä "Boiled Through Dead Water". Bändin tuotantoon voi tutustua siirtymällä sen MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…

Sinister hajoamisen partaalla.

 • Julkaistiin sunnuntaina 22.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 863 kertaa
 • Bändit:

Alankomaalainen death metal -bändi Sinister (www.sinister-hailthebeast.com) on jälleen kerran hajoamisen partaalla, kun bändin riveistä katosivat kaikki jäsenet laulaja Aad Kloosterwaardia lukuun ottamatta. Näin ollen yhtyeen riveistä poistuivat kitaristi Alex Paul, rumpali Edwin van den Eeden ja basisti Joost van der Graaf. Jäljelle jäänyt vokalisti lupaa kerätä ympärilleen täydennysmiehiä ja jatkaa Sinisterin parissa toimimista vuosien ajan. Muusikko ei ole vielä kertonut onko hänellä tiedossa korvaavia pelimanneja täyttämään puuttuvat virat. Kuolonmetallibändi on uransa varrella hajonnut kertaalleen. Bändi levisi vuonna 2003 ja aktivoitui uudelleen paria vuotta myöhemmin.

Lue koko julkaisu…

Sinister: "Legacy of Ashes".

 • Julkaistiin lauantaina 02.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 882 kertaa
 • Bändit:

"Legacy of Ashes" -albumin etukannessa piirros nahkasiipisestä demonista mässäilemässä ihmisen raadolla. Vasemmassa yläkulmassa Sinister-logo keltaisella ja oikeassa alakulmassa kaunokirjoituksella albumin nimi.Julkaistaan 10.12.2010

Alankomaalainen kuolonmetalliyhtye Sinister julkaisee joulukuun 10. päivä uuden studioalbumin. Levyn nimi on "Legacy of Ashes". Vielä albumin äänitystöiden alettua maaliskuussa bändi povasi voivansa julkaista levyn jo lokakuussa. Vuodesta 1988 lähtien toiminut Sinister on tähän mennessä nauhoittanut kahdeksan studioalbumia, läjän singlejä ja EP-levyjä, sekä yhden DVD-kiekon. Yhtyeen toistaiseksi uusin albumi on vuonna 2008 Massacre Recordsin kautta julkaistu "The Silent Howling". Uusi kiekko on järjestyksessä toinen Sinisterin levy, joka tuodaan kauppoihin saksalaisen Massacre-levymerkin voimin. Teos nauhoitettiin Saksassa tuottaja Jörg Ukenin kanssa Soundlodge-studioilla. Yhtyeen mukaan "Legacy of Ashes" on bändin brutaalein ja nopein levytys ikinä. Kiekon soittolistaa ei ole vielä paljastettu.

Lue koko julkaisu…

Natron perui South Xtreem Noise -esiintymisen.

Neljäpäisen Natron-bändin miehet seisovat ulkoilmassa lautaseinän edustalla. Heillä pitkät hiukset päässään, osalla bändipaidat yllään, etummaisella mustat aurinkolasit silmiensä edessä. Kuvan värimaailma on vihertävä.Natron on Italiasta

Death metal -joukko Natron (www.natron.it) kertoo kummia. Bändi on joutunut pakon sanelemana perumaan koko esiintymisensä South Xtreem Noise -festareilla Italian Carditossa. Muiden peruneiden rytmiryhmien joukossa on sellaisia nimiä kuin Rotting Christ, Sinister, Pandemia, Obscenity ja Defeated Sanity. Tämä massaperuminen tapahtui sunnuntaina 5. päivä kuluvaa kuukautta. Omituisemmaksi menee, sillä koko tapahtuman järjestämiseen osallistunut paikkakuntalainen promoottori lähti käpälämäkeen hieman lauantaina kun Dismember oli päättämässä live-esiintymistään. Promoottorilla oli kohtalaisen kova hinku poistua paikalta, sillä kyseinen heppu oli jättänyt maksamatta SXN:n laskut.

Lue koko julkaisu…

Sinister luo uutta musiikkia.

 • Julkaistiin tiistaina 12.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 868 kertaa
 • Bändit:

Hollannin death metal -mestari Sinister kertoo bändin epävirallisilla nettisivuilla julkaisemassaan uutisessa, että yhtye on nyt päättänyt jatkaa uuden musiikin luomista. Bändi kertoo olleensa erittäin kiireinen viimeisen vuoden ajan, jonka takia he eivät ole ehtineet kertoa kuulumisistaan noin 12 kuukauden aikana kertaakaan. Yhtye kertoo myös keikkailleensa "Afterburner"-albumin promoamistyön aikana viime vuonna yli 30 maassa. Miehet kertovat uutisessa Sinisterin uuden materiaalin olevan samansuuntaista kuin edelliselläkin pitkäsoitolla. Biisien kestot tosin ovat venyneet entisestäänkin, sillä bändin kitaristi Alex Paulin tähän mennessä luomat kolme biisiä sisältävät soittoaikaa 22 minuutin edestä — yksi biiseistä on yli 10 minuutin pituinen.

Lue koko julkaisu…

Immolation, Sinister ja Gorgasm saapuvat Death Feast Open Air -tapahtumaan.

Saksalainen Death Feast Open Air 2007 (www.deathfeast.de) -tapahtuma järjestetään Hünxe-nimisellä paikkakunnalla ensi vuoden kesäkuun 7.–9. päivä. Tapahtumaan on juuri saatu varattua saapuvaksi Immolation, Sinister ja Gorgasm. Paikalla tullaan näkemään myös muita jenkkibändejä, kuten Mocupus ja Fecal Corpse. Esiintyjäkaarti pitää tällä hetkellä sisällään tasan kaksikymmentä bändiä, joiden joukossa on USA:n lisäksi edustusta Ranskasta, Espanjasta, Belgiasta, Saksasta ja Hollannista.

Lue koko julkaisu…