Metallimusiikki.net

sinking charlie

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sinking charlie liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sinking charlie. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sinking charlie liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sinking Charlie: "Shelter".

  • Julkaistiin tiistaina 14.02.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1653 kertaa
  • Bändit:

Vaalea tausta, jonka päällä valokuva sinisestä paidasta, jonka yllä lukee mustalla Sinking Charlie ja "Shelter".Julkaistiin 10.2.2012

Kotimainen metalcorea soittava Sinking Charlie perustettiin edellisen vuoden kesäkuussa sen jälkeen kun aikaisempi bändiviritelmä oli hajonnut musiikillisten erimielisyyksien vuoksi. Aikaisemmin yhtye soitti melodista death metallia bläkkisvaikutteilla. Nyt käynnissä oleva Sinking Charlie levytti marraskuussa 2011 biisejä uutta EP-levyään varten. Se julkaistiin hiljattain nimellä "Shelter". EP-levyllä kuullaan yhteensä kolme biisiä. Soittolistan keskimmäinen biisi, joka on kolmen minuutin pituinen "Nap Stitches", tulee päätymään pian musiikkivideoksi. Sen kuvaamisen on tarkoitus käynnistyä 25. helmikuuta. Viisikko levytti Sinking Charlien debyyttijulkaisun, kaksi biisiä kattavan singlen, viime vuoden lopussa White-Noise Music Publishingin kautta. Ryhmän tuotantoa voi käydä kuuntelemassa sen Facebook-sivuilla.

Lue koko julkaisu…