Metallimusiikki.net

sister

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sister liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sister. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sister liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sister: The Unlucky Minority.

  • Julkaistiin lauantaina 10.09.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 844 kertaa
  • Bändit:

Piirros eläimen silmästä, joka katselee häijysti eteensä. Kuvan yläosassa Sister-logo ja alaosassa lukee Hated.Julkaistiin 6.6.2011

Punkkirokkia ja metallia yhdistelevä Sister (www.sisteronline.net) Ruotsista latasi torstaina nettiin tämän musiikkivideon kappaleeseensa "The Unlucky Minority". Loppuvuodesta 2006 perustettu rytmiryhmä kuvasi klipin ilman suurempia suunnitelmia, mutta kertoo kuluttaneen siitä huolimatta videon luomiseen paljon hikeä ja ööliä. Videolla halutaan demonstroida niitä asioita, joista Sisterissä on kyse. Videon ohjasi ja editoi Jimmy Johansson, joka on bändin vanha tuttavuus ja joka on seurannut Sisterin uran kehitystä sen alusta lähtien. Johansson on myös osallistunut Brunsås-elokuvan luomiseen. Videon taustalla kuultava biisi sisältyy kesäkuussa ilmestyneen "Hated"-albumin kappalelistalle.

Lue koko julkaisu…

Sister: "Hated".

  • Julkaistiin tiistaina 12.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1147 kertaa
  • Bändit:

Lähes pikimusta tausta, jonka seassa ihmisen tai eläimen silmä. Kuvan yläosassa Sister-logo mustaharmaalla värillä ja sen alla lukee tikkukirjaimin vaaleanharmaalla "Hated".Julkaistaan 7.6.2011

Ruotsalainen punkkia, glam rockia ja metallimusiikkia fuusioiva Sister (www.sisteronline.net) paljasti viime tiistaina tulevansa julkaisemaan kesäkuun 7. päivä uuden albumin. Bändin ensimmäinen Metal Blade Recordsin avulla esiin tuotava levy on yksinkertaisesti nimeltään "Hated". Yhtye uskoo onnistuneen taltioimaan tällä levyllä sen, mitä Sister on viimeisten parin vuoden varrella puuhaillut. Bändi lupaakin "Hated"-albumilla kuultavan aggressiivista musisointia ja samanlaista tunnelmaa, jota Sister pyrkii keikkalavoiltakin käsin yleisölleen tarjoamaan. Albumin miksasi Tobias Lindellille, jonka ansiosta albumin äänimaailma on massiivinen ja samalla punk-henkinen. "Hated"-albumin ensimmäinen single on kiekon nimikkoviisu.

Lue koko julkaisu…