Metallimusiikki.net

sludge

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sludge liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sludge. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sludge liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sludge: 60mm.

  • Julkaistiin sunnuntaina 09.03.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1001 kertaa
  • Bändit:

Slugen 'Lava'-albumin kansikuva, jossa näkyy metallista muovatun olennon siipi, joka on veressä ja jonka päällä lukee valkoisella värillä yhtyeen ja albumin nimi."Lava"-albumi ilmestyy 31.3.

Kolme ja puoli minuuttia sotaista extreme metallia sisältävä "60mm" on sveitsiläisen metalliryhmä Sludgen uusin musiikkivideo. Tämä biisi tullaan kuulemaan yhtyeen 31. maaliskuuta Mighty Musicin kautta julkaistavalla studioalbumilla, joka on nimeltään "Lava". Albumin tuottajana toimi bändin kitaristi Makro ja sen miksasi Serge Morattel — Morattel on aikaisemmin työstänyt musiikkia sellaisille yhtyeille kuin Knut, Nostromo ja Shora. "Lava"-levyn masteroimisen toteutti Alan Douches. Sludge hehkuttaa uuden kiekkonsa olevan likainen ja epäkaupallinen tekele, joka on raskas kuin mikä.

Sludgen keulahahmona toimiva kitaristi on kertonut uuden levyn musiikillisen linjauksen tulevan olemaan hieman erilainen kuin aikaisemmilla kiekoilla on totuttu kuulemaan. "Lava" on jonkin verran kokeellisempi, mutta siinä on kuitenkin edelleen bändille ominainen raskas mättö tallolle.

Lue koko julkaisu…