Metallimusiikki.net

sole remedy

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sole remedy liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sole remedy. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sole remedy liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sole Remedy: "Apoptosis".

  • Julkaistiin sunnuntaina 17.10.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1274 kertaa
  • Bändit:

Sole Remedyn "Apostosis"-albumin etukannessa maalaus portaikosta, joka on hämärän peitossa ja vain sen yläosassa hohtaa kirkasta valoa, sekä ihmisen siluetti. Vasemmassa yläkulmassa yhtyeen logo sekä albumin nimi.Julkaistiin 6.10.2010

Lahtelainen Sole Remedy (www.soleremedy.net) julkaisi 6. lokakuuta uuden albumin Aftermath Music -levymerkin kautta. Kymmenestä biisistä muodostuva "Apoptosis" on hiljattain laitettu kuunneltavaksi alusta loppuun Sole Remedyn MySpace-sivuille. Albumilla kuullaan melodista, melankolista ja progehenkistä metallimusiikkia. Nyt julkaistu teos on metallibändin järjestyksessä toinen pitkäsoitto ja seuraaja vuonna 2007 omakustanteisesti esiin tuodulle "The Wounded Ones" -debyytille. Sole Remedy laittoi uutukaisensa ennakkotilattavaksi Levykauppa X:n nettikauppaan lokakuun alussa. Teokselta lohkaistiin kuukautta aikaisemmin digitaaliseksi singleksi kappale "Wolf In Me", jonka voi ladata levy-yhtiön nettisivuilta maksutta.

Lue koko julkaisu…