Metallimusiikki.net

souldrainer

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen souldrainer liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin souldrainer. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin souldrainer liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Souldrainer: laulaja erosi.

  • Julkaistiin torstaina 14.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 594 kertaa
  • Bändit:

Souldrainer-bändin promokuva, jossa yhtyeen logo kuvan alaosassa keskitettynä. Kuvassa viisi mustiin pukeutunutta miestä, jotka seisovat rivissä lasi-ikkunoilla varustettua seinää vasten. Keskimmäisenä mustaan lyhyeen nahkatakkiin ja pipoon sonnustautunutSouldrainer on Ruotsista

Ruotsin Östersundissa tukikohtaansa pitävä dm-taisteluyksikkö Souldrainer (www.souldrainer.com) kertoo kokeneensa vaihdoksen bändin miehistössä. Yhtyeen laulaja Johan Klitkou on päättänyt erota. Mies lausuu yhtyeen MySpace-sivuilla julkaistussa viestissä, että hän on ollut tällä alalla niin kauan kuin vain jaksaa muistaa. Hän kokee viime vuosien olleen kääntymispiste sekä musiikillisessa että henkilökohtaisessa elämässään. Tällä hetkellä vokalisti kokee, ettei hän kykene antamaan Souldrainerille kaikkeaan. Mies on järjestänyt prioriteettinsa toiseen kuosiin kuin aikaisemmin, eikä nykyisin bänditoiminta kuulu enää niiden kärkipäähän.

Lue koko julkaisu…